Откуп

За филма

Оригинално заглавие: Ransom
Държава: Канада
Година: 2017
Жанрове: Крими

Режисьор: (създател и сценарий) Франк Спотниц, Дейвид Вейнола

В ролите: Люк Робъртс, Сара Грийн, Брандън Джей Макларън, Назнин Контрактор


Криминална драма на CBS за работата на кризисния парламентьор Ерик Бомонт (Люк Робъртс).

Ерик е начело на една от най-успешните фирми в света, специализирана във воденето на кризисни преговори. Той и екипът му пътуват около света, наемани от частни лица, корпоративни клиенти и държавни агенции, а репутацията му е на професионалист, който решава кризите без жертви – известнен е един единствен случай, при който е загубил живот, сред хилядите проведени преговори в годините.
Уверен, енергичен и опитен, неговата преценка на ситуацията и риска, му дават възможността да предприема дръзки ходове, като често излага себе си на опасност. Ерик обича да казва: „Това, което човек иска и това, от което наистина има нужда, са две различни неща“ и търсенето на следи и в двете посоки, му помага да подхожда към всеки случай така, сякаш реди пъзел. Той е майстор на манипулацията и познава човешката природа. Инстинктите му са ключ към дълбокото разбиране, което проявява към хората в работата си, но също така му пречат, да създаде истинска близост със семейството и приятелите си.

Сериалът е вдъхновен от истинския живот на един от най-известните кризисни парламентьори Лорънт Комбълбърт, който заедно с партньора си е световно признат заради невероятната си успеваемост. Към днешна дата, двамата продължават да обикалят света и да помагат на международни корпорации и правителствени агенции, във воденето на сложни преговори и разрешаването на конфликтни ситуации.

Два сезона, 26 епизода.

От 25 август 2017 г. по AXN White.
От 31 октомври 2017 г. по AXN. От 19 септември 2018 г. - сезон II.

ИЗБРАНО