Борбата на Пола

За филма

Оригинално заглавие: La Pola
Държава: Колумбия
Година: 2010
Жанрове: Сапун

Режисьор: Sergio Cabrera

В ролите: Carolina Ramírez, Emmanuel Esparza, Zharick León, Carlos Humberto Camacho, Diego Trujillo, Luis Fernando Hoyos, Sebastian Martínez


Сериалът - историческа драма - е заснет по повод честването на 200 години от обявяване независимостта на част от Колумбия (на жителите на административния център Богота, 1810 г.).

История за забранената любов на Поликарпа Салавариета Риос, позната като Пола. Действието се развива в продължение на 15 години, в началото на XIX век. Изпепеляваща и дръзка любовна история между Пола и Алехо Сабарен Рамос, на които съдбата отрежда да са във враждуващите страни, когато Америка извоюва независимостта си от Испания.

Пола (Каролина Рамирес) и Алехо (Емануел Еспарса) се обичат страстно, но любовта им изглежда невъзможна заради абсурдите на войната. Пола е красива и горда, тя е родена героиня, която обстоятелствата превръщат в лидер на патриотите. Нейната страст и всеотдайност привличат Алехо, който на свой ред отлично знае, че връзката му с една метиска е осъдима и неправилна. Освен това той вече е сгоден за жена с неговия социален статус.

Но, след като спасява живота на Пола, съдбата ги провокира да загърбят различията и да се борят за любовта.

От 4 август 2017 г. по Diema Family.

ИЗБРАНО