Италианската булка

За филма

Оригинално заглавие: Muchacha italiana viene a casarse / Italian Bride
Държава: Мексико
Година: 2014
Жанрове: Сапун

Режисьор: Pedro Damián, Juan Carlos Muñoz, Luis Pardo

В ролите: Livia Brito, José Ron, Isela Vega, Ela Velden, Paula Marcellini, Mike Biaggio, Nailea Norvind, José Pablo Minor, Mimi Morales


Адаптация на теленовелите "Muchacha italiana viene a casarse" (Аржентина, 1969 г.), на едноименна новела (Мексико, 1971 г.) и на "Victoria" (1987 г.).

Родената в Куба Ливия Брито Ливия е в образа на Фиорела Бианки – млада италианка, романтичка и мечтателка, която обаче издържа цялото си семейство. Загубила е майка си още като малка, баща й Марио има здравословни проблеми, а сестра й Джана – сърдечен порок. Цялото семейство живее в една стая, което измъчва Фиорела, защото иска да предложи на близките си нещо по-добро. Тя работи много, но не може да си позволи по-добри условия.

Фиорела мечтае за красива сватба с годеник, който не познава. Веднъж, докато се прибира от работа, тя среща млад мъж на улицата, надявайки се бъдещият й съпруг да е поне толкова красив.

Един ден Фиорела е уволнена от работа и когато се прибира у дома, заварва баща си в много тежко състояние. Марио умира, но преди това е помолил свой приятел в Мексико - Виторио Драгоне, да се погрижи за двете му дъщери. Виторио се съгласява при условие, че Фиорела се омъжи за него. Фиорела получава писмо от Виторио, в което обаче той е сложил своя снимка отпреди 30 години. Без работа и с болна сестра, Фиорела решава да приеме условието на Виторио и двете заминават за Мексико.

В Мексико, след серия инциденти, Фиорела и Джана не успяват да намерят къщата на Виторио. За да се издържат, Фиорела започва работа при Таня. Годеник на Таня е Педро – мъжът, когото Фиорела е видяла в Италия. Семейството на Педро е много опасно, богато и властно, а парите им са натрупани от множество престъпления. Когато Фиорела попада в имението на Педро, разбира тайна, която променя живота й завинаги...

177 епизода х45 мин.

От 3 април 2017 г. по bTV.

ИЗБРАНО