Ние, нашите и вашите

За филма

Държава: България
Година: 2017
Жанрове: Комедия

Режисьор: Димитър Гочев, Виктор Антонов

В ролите: Елена Петрова, Кирил Ефремов, Радина Боршош, Стефка Янорова, Краси Ранков, Величка Георгиева, Игор Дамянов, Дария Хаджийска, Мартин Желанков, Мартин Цолов, Симеон Ангелов, Даниел Ангелов, Ангел Ковачев


Две съвършено различни семейства в една история за втория шанс в жанра романтична комедия. Творческа адаптация на сериала “Семейство Серано” ("Los Serrano", Испания, 2003 - 2008 г.).
Продуценти - Димитър Гочев и Нико Тупарев.

Двама влюбени на средна възраст, 5 деца и тъща под един покрив - това е новосъздаденото семейство Иванови. Лили (Елена Петрова) е първата любов на Христо, а Христо (Кирил Ефремов) – нейната първата любов. Между първата им целувка и сватбата им са минали повече от 20 години, през които двамата имат по един брак зад гърба си и общо пет деца - две дъщери за Лили и трима синове за Христо.
Сватбата на двамата е в присъствието на 5-те им деца, брата Зорко (Краси Ранков), приятелката Светла (Стефка Янорова) и тъщата (Величка Георгиева). В ролята на свещеника е Игор Дамянов. По време на церемонията се запознаваме с всички главни герои и проследяваме отношенията между тях.

Има и още едно предизвикателство пред тях - главната героиня Лили се завръща не само при първата си любов, но и в родната България, защото с предишния си съпруг е живяла в Гърция и Англия.

Възможна ли е любовта и още по-важно – възможен ли е бракът, след като веднъж си се опарил? Непосилен товар ли са пет различни по възраст и темперамент деца? Какво ражда сблъсъкът на поколенията и достатъчна ли е любовта, за да изглади недоразуменията, особено когато освен възрастта, разлики има в социалния статус, интересите и разбиранията за живота на героите? И какво е да се върнеш в родината си, търсейки своето място и истинската любов? Резултатът от 5 на 0 в полза на миналото или на бъдещето ще бъде?

Поредицата търси отговори на тези и много други въпроси с широка усмивка, оптимизъм и надеждата този път всичко да се нареди и късметът на семейство Иванови да проработи.

Радина Боршош: „Моята героиня е Деспина, на 17 години и е голямата дъщеря на Лили. Тя умее да обича и да прощава. Аз лично съм на 19 и не съм много далече от това, което й се случва. Зрителите ще видят едно щуро семейство, което се надявам да ги забавлява, защото имаме нужда от повече усмивки“.
Стефка Янорова: „Отдавна имаме нужда от един такъв семеен сериал, защото много се говори за проблеми и драми, а хората трябва и да се усмихват. Аз влизам в ролята на учителка и приятелка на майка й, но се надявам и с Деси да си станем близки“.

В ролята на Вили е 8-годишният Симеон Ангелов, който се снима с истинския си баща в живота - актьора Даниел Ангелов (в ролята на "Лошият").

24 епизода х43 мин.

От 8 март до 25 май 2017 г. по NOVA.
От 12 януари 2021 г. по Diema Family.

ИЗБРАНО