Онези от партера

За филма

Оригинално заглавие: Ground Floor
Държава: САЩ
Година: 2013
Жанрове: Комедия

Режисьор: (създател и сценарий) Бил Лорънс, Грег Малинс

В ролите: Скайлър Астин, Брига Хийлън, Джон Си Макгинли, Рори Скавъл, Джеймс Ърл, Алексис Нап, Емили Хелър


Ситком на TBS - комедиен прочит на класовото разделение и света на корпоративните служители.
Той е един от арогантните костюмари, работещи горе, а тя – страхотно момиче, което обаче идва от приземния етаж. Затова никой не очаква връзката им да успее...

Броуди (Скайлър Астин) е млад и преуспяващ банкер в „Ремингтън тръст", който мисли, че ще прекара просто една нощ с Джени (Брига Хийлън) – красавица, която среща на фирменото парти на компанията. Скоро Броуди разбира, че Джени работи в отдела за поддръжка на сградата и се сблъсква с нов, различен от неговия, свят – този на поддържащия персонал – група от задружни, щастливи и безгрижни хора.

Преди да срещне Джени, Броуди добре знае какво иска за бъдещето си. Той е съсредоточен върху работата и иска да бъде като шефа си мистър Менсфийлд (Джон Си Макгинли) – много богат и малко арогантен. Джени, независима и със силен характер, кара Броуди да се чувства празен и променя възгледите му за живота на горните етажи. Докато световете им се преплитат, двамата се опитват да се справят с растящите си чувства и с отношението на колегите към връзката им.

2 сезона (2013 - 2015 г.), 20 епизода х30 мин.
Фейсбук: facebook.com/GroundFloorTBS

От 25 февруари 2017 г. по bTV Comedy.

ИЗБРАНО