Мамчета

За филма

Оригинално заглавие: Мамочки
Държава: Русия
Година: 2015
Жанрове: Комедия

Режисьор: Александър Богданенко, Валери Ивановски, Дмитрий Дяченко

В ролите: Елена Николаева, Светлана Колпакова, Александра Булъйчова, Сергей Лавигин, Александър Ратников


Историите на три най-добри приятелки - препятствията в живота на 3 млади жени към щастието.
Една трогателна продукция за приятелството и семейството, която не залита в пошлите територии на вулгарността и абсурда.

Две майки, младата Анна и опитната Юля, както и самотната Вика са приятелки. Всяка една от трите минава през всевъзможни трудности по пътя към истинското щастие. Животът се променя драстично след 30-годишна възраст, а на мястото на вечерните партита идва смяната на памперси...

Героите:
Анна (Елена Николаева) – Изправена пред трудностите на майчинството и семейния живот, Анна е майка на 10-месечно бебе, която успява да се справи с живота благодарение на приятелските съвети на Юля и Вика.
Юля (Светлана Колпакова) – Тя е опитна майка на три деца, която е погълната до такава степен от семейния живот, че свободното време за нея е мит. Самата тя смята, че знае абсолютно всичко за майчинството и брака.
Вика (Александра Булъйчова) – 30-годишната Вика се занимава с андрология и се лута в спиралата на вечното търсене.
Рома (Сергей Лавигин) – Съпругът на Юля е заслепен от кариерата на любимата си, която е журналист в известно списание. Докато Юля изкачва нови върхове в професията и в майчинството, Рома работи като продавач-консултант в магазин за битова техника и електроника.
Ваня (Александър Ратников) – Освен съпруг на Анна, Ваня също така е и брат на Вика. Амбициозният мъж изпълнява длъжността на главен мениджър в дистрибуционния център на автомобилна компания.

Сериалът е своеобразен "склад за съвети" за млади майки и за тези, които тепърва ще бъдат такива.

20 епизода х24 мин.
Уеб сайт: molodejj.tv/serial/mamochki

От 24 август 2016 г. по Bulgaria ON AIR.

ИЗБРАНО