Под един покрив

За филма

Оригинално заглавие: Togetherness
Държава: САЩ
Година: 2015
Жанрове: Комедия

Режисьор: (създател и сценарий) Джей Дюплас, Марк Дюплас, Стив Зисис

В ролите: Марк Дюплас, Мелани Лински, Джон Ортиз, Стив Зисис, Аманда Пийт, Аби Райдър Фортсън, Джошуа Ленард, Дейна Гуриър, Джинджър Гонзага


"Togetherness": две двойки живеят заедно, под един покрив, и се борят да запазят връзките си едновременно с индивидуалните си мечти. Смесицата от патос и комедия проследява живота на четирима възрастни в 40-те си години.


Тина Морис се нанася да живее при сестра си Мишел Пиърсън в апартамента й в Лос Анджелес. Там живеят още съпругът на Мишел - Брет, както и най-добрият приятел на Брет - Алекс. Всеки от четиримата има собствените си проблеми.



Алекс е актьор, изгонен от своя апартамент, поканен от Брет; Брет е звукоинженер, женен с две деца; Мишел се оправя със странната си по-голяма сестра Тина, дошла на гости от Хюстън... Веднъж цялата група излиза на разходка на плажа, където Мишел и Брет се скарват, докато Тина се сблъсква с бивше гадже....


В сезон 2:

След като Брет и Мишел Пиърсън (Марк Дюплас и Мелани Лински) достигнаха своите повратни точки, на финала на първи сезон на “Под един покрив” видяхме как Мишел целува Дейвид (Джон Ортиз), докато Брет пътува за Сакраменто, за да й засвидетелства своята любов. Втори сезон ще проследи развръзката на тази ситуация.


Междувременно, Мишел продължава напред с плановете си за обучение, а Брет търси творческо вдъхновение. След голямата си пауза от актьорската игра, Алекс (Стив Зисис) се завръща от Ню Орлийнс силно зареден. Тина (Аманда Пийт) се насилва да разбере какъв трябва да бъде живота й. В крайна сметка, семейството продължава да се сблъсква с тривиалностите на ежедневието, като чрез тях доказва че се справя най-добре, когато е задружно.
Сред гост-звездите са Питър Галахър, Джон Ортиз, Джошуа Ленард и Джинджър Гонзага.


Епизоди х30 мин., по 8 епизода на сезон.

Уеб сайт: hbo.com/togetherness

Фейсбук: facebook.com/TogethernessHBO/


От 12 януари 2015 г. по HBO. От 22 февруари 2016 г. - сезон II.

ИЗБРАНО