Шегаджии

За филма

Оригинално заглавие: Impractical Jokers
Държава: САЩ
Година: 2011
Жанрове: Риалити

Режисьор: Създател и сценарий - The Tenderloins (Sal Vulcano, Joe Gatto, James Murray & Brian Quinn)

В ролите: Сал Вулкано, Джо Гато, Джеймс Мъри, Брайън Куин


Комедийно риалити шоу от типа „скрита камера”. Четирима комици и дългогодишни приятели се състезават в това, да си погаждат забавни номера. Целта им е да създадат комична и дори абсурдна ситуация пред очите на нищо неподозиращи хора.

„Жертвите” на скритата камера този път не са нищо неподизиращи случайни минувачи, а именно самите четирима приятели - Сал, Джо, Кю и Мър. Трима от тях са зад кулисите и изпращат четвъртия навън, дайваки му указания в движение чрез слушалка в ухото. Главният герой в шегата не знае какво са замислили останалите и няма никакво време за подготовка. Ако някой от тях откаже предизвикателството, той губи състезанието помежду им и трябва в края на шоуто да изтърпи "епично" наказание!

Четиримата актьори са много талантливи и креативни в желанието си да се изложат едни другиго. Предизвикателствата варират от това, да направиш сценка в детски магазин пред абсолютно непознат татко и да го убедиш да ти купи някаква играчка, през това да водиш курс по чужд език, който не познаваш - до това, да преследваш семейства на улицата и да им крещиш с мегафон, че си ексцентричен милионер, който иска да купи детето им веднага...

Уеб сайт: http://www.trutv.com/shows/impractical-jokers/index.html
Епизоди х30 мин., 5 сезона към 2016 г., по 17 - 32 епизода на сезон.

От 4 януари 2016 г. по bTV Comedy.

ИЗБРАНО