Бог да ни е на помощ

За филма

Оригинално заглавие: Che Dio ci aiuti
Държава: Италия
Година: 2011
Жанрове: Комедия

В ролите: Елена София Ричи, Масимо Поджо, Серена Роси, Лаура Гая Пиачентиле, Мириам Далмацио, Франческа Килеми


Бурни страсти и заплетени загадки: самоизключващи се призвания ли са монахиня и детектив?
Забавна детективска комедия с елементи на мистерия.

Сестра Анджела (Елена София Ричи) е силно религиозна монахиня, която се отличава с детективски умения и бурно минало, включително излежана присъда в затвор. Именно там тя е осъзнала, че съдбата ѝ принадлежи на Бог.

Марко Ферари (Масимо Поджо) има шанса да бъде най-младият и най-брилянтен детектив в Италия, докато една професионална грешка не му коства обещаващата кариера.

Марко и сестра Анджела се озовават рамо до рамо в разследването на престъпление в Модена – красиво градче в провинцията, богато на история и тайни. На помощ се притичат три чаровни девойки, които живеят със сестра Анджела в манастира. Джулия (Серена Роси) е компютърен гений и майка на 9-годишната Сесилия (Лаура Гая Пиачентиле). Точно преди 9 години е имала кратка, но страстна и силно емоционална връзка с Марко Ферари… Маргерита (Мириам Далмацио) е студент по анатомична патология, със силен интерес към трупове. Адзура (Франческа Килеми) е жертва на модата, която - благодарение на чара си - има способността да се сдобива с полезна информация.

3 сезона (2011 - 2014 г.), 52 еп. х50 мин.
Уеб сайт: http://bit.ly/1RCwEQj

От 1 юли 2015 г. по bTV. От 24 юли 2015 г. - сезон II.

ИЗБРАНО