Дневниците на Кари

За филма

Оригинално заглавие: The Carrie Diaries
Държава: САЩ
Година: 2013
Жанрове: Романтичен

В ролите: Ана-София Роб, Остин Бътлър, Елън Уонг, Кейти Финдли, Стефания Оуен, Брендън Дулинг, Клоуи Бриджис, Фрийма Аджъмен, Мат Летшър, Линдзи Горт


Приключенията на световноизвестната писателка Кари Брадшоу като малка - в гимназията, преди "Сексът и градът".
По романа на Кандис Бушнъл.

Откъде се поражда чувството на изкусителната блондинка за мода и стил, любовта й към писането и към Манхатън? Ана-София Роб се превъплъщава в ролята на Кари Брадшоу – любознателна и умислена тийнейджърка, навършваща пълнолетие в предградията, примамена от бляскавия и далечен Манхатън, докато маневрира в гимназията и търси отговори на първите си въпроси за секса, любовта и загубата.

В забавните и динамични епизоди Кари ще бъде привлечена от Манхатън и ще напусне сигурните граници на предградията на Кънектикът. Неговото влияние върху еклектичния й стил и самоувереността й ще се окаже от първостепенна важност, докато тя проправя пътя си към света, лавира между нови приятелства, семейството си и непостижимата близост с момчето, което тя обича.

Създател, сценарист и изпълнителен продуцент е Ейми Харис, позната с работата си по сериала „Сексът и градът”, на който тя е копродуцент.

2 сезона (2013 - 2014 г.), 26 епизода х42 мин.

От 1 юли 2015 г. по bTV Lady.
От 30 септември 2017 г. по bTV (от сезон II).

ИЗБРАНО