Жената в огледалото

За филма

Държава: Колумбия
Година: 2004
Времетраене: 60 мин
Жанрове: Сапун

Режисьор: Rodolfo Hoyos, Ricardo Suárez

В ролите: Паола Рей, Хуан Алфонсо Баптиста, Габриела Вергара, Наташа Клаус, Паоло Кеведо, Росана Фернандес, Андрес Фелипе


"La mujer en el espejo": римейк на Telemundo и RTI Colombia на едноименната теленовела от 1997 г.

Историята на една грозновата, но много чаровна жена. Хулиана Солер има големи познания в областта на козметиката, наследени от леля ѝ Мерседес. Тя вярва, че истинската любов никога няма да я сполети и животът й ще премине в самота.


Съдбата обаче й дава възможност да сбъдне мечтите си благодарение на магията, скрита в едно огледало на леля й Мерседес. Магията превръща Хулиана в изумително красива жена през деня, но през нощта тя отново става грозна. Така тя започва да води двойствен живот и сменя името си на Марица.


В дневния си образ започва работа в компанията на Габриел Мути, но никой от тях не знае, че са баща и дъщеря. Там тя се влюбва в осиновения му син Маркос. Двамата минават през много препятствия, но любовта им побеждава.

Но работата носи и много разочарования на Марица. Тя се сблъсква с омраза, злоба и интриги, в чиито основи най-често стой Барбара Монтесинос (съпругата на собственика), безскрупулна и амбициозна жена, готова на всичко, за да заграби компания Мути. Тя забърква Хулиана в измама и младата жена е принудена да избяга, за да избегне затвора.


В ролите: Паола Рей (в ролята на Хулиана/Марица), Хуан Алфонсо Баптиста (Маркос Мути), Хавиер Гомес (Габриел Мути), Габриела Вергара (Барбара Монтесинос), Кристина Лилей (майката на Хулиана) и Наташа Клаус (в ролята на най-добрата приятелка на Хулиана - Лусмила).


През 2006 г. по bTV.

От 10 април 2013 г. по bTV Lady.