С аромат на Свети Валентин

За филма

Държава: Италия
Година: 2013
Жанрове: Драма

Режисьор: Fabrizio Costa

В ролите: Alexandra Dinu, Luca Bastianello, Fabio Camilli, Andrea Giordana, Maria Lorena Cacciatore, Paolo Romano, Elisabetta Pellini, Toni Garrani


"Rosso San Valentino": необикновената и завладяваща история на Лаура Ардженти и Джовани Даниели, продукция на Rai 1.


Лаура (Alexandra Dinu) живее в Париж, но здравето на баща ѝ Пиетро (Fabio Camilli) внезапно се влошава и се налага да се върне в родна Италия.


На летището среща привлекателен мъж на име Джовани Даниели (Luca Bastianello), който също е заинтригуван от нея. Съдбата обаче разделя техните пътища и те трябва да си кажат сбогом. Лаура отива при болния си баща, а Джовани се прибира в своята голяма къща.



Но двамата имат още нещо общо. Бащата на Джовани, Гуидо (Andrea Giordana), е шеф на голямата козметична компания „Даниели”, а бащата на Лаура - Пиетро е създател на емблематичния за фирмата аромат „С аромат на Свети Валентин”. В неговата лаборатория преди години се е случил мистериозен инцидент, който е причинил смъртта на някои от работниците, а той е вкаран в затвора.



След смъртта на баща си, Лаура решава да остане в Италия и започва работа в „Даниели”. Любовта ѝ с Джовани е изключително силна и бурна, въпреки че той има дългогодишна връзка със София Да Варано (Maria Lorena Cacciatore).



Междувременно, някой прави опити на открадне самата компания, а заподозрените са много. Най-големият син на Гуидо, Джорджио (Paolo Romano), е ядосан на баща си, защото не го е направил директор във фирмата. Втората съпруга на най-малкия син на Гуидо, Дария (Elisabetta Pellini), пък изобщо не се интересува от мъжа си, а единствената ѝ цел е богатството. Лоренцо Да Варано (Simon Grechi) търси отмъщение от Гуидо и го обвинява, че е взел компанията на баща му - и затова той се е самоубил...



Тримата заедно осъществяват контакт с Алберто Мариани (Toni Garrani) - стар съперник на създателя на козметична компания „Даниели” и го убеждават да им помогне. Дали Гуидо ще успее да предотврати техния план и да спаси козметична компания „Даниели”?


Един сезон, 6 епизода x95 мин.


От 4 до 13 февруари 2015 г. и от 21 март 2015 г. по bTV. От 3 октомври 2015 г. - повторение.

На 7 и 14 февруари 2015 г. по bTV Lady.

ИЗБРАНО