Любов и тайни в Ларичи

За филма

Държава: Италия
Година: 2014
Жанрове: Трилър

Режисьор: (по идея на) Stefano Piani, Alberto Ostini

В ролите: Giulio Berruti, Serena Iansiti, Nathalie Rapti Gomez, Simone Colombari, Adalberto Maria Merli, Daniela Virgilio


"I segreti di Borgo Larici": Пиемонт, септември 1922 година.

Борго Ларичи прилича на тихо селце в покрайнините на Торино, но понякога външността лъже....


Драматичен трилър в 6 епизода х80 мин.


Италианската сага ни пренася в 20-те години на миналия век, за да ни срещне с живота и тайните на проспериращата фамилия Сормани. Франческо (в ролята - Джулио Берути) е най-големият син на Джулио Сормани, текстилен магнат. Вместо обаче синът му да тръгне по неговите стъпки и да се отдаде на семейния бизнес - като брат си Лудовико, Франческо избира да последва мечтата си и става автомобилен състезател.


Той среща Анита (Серена Янсити), младо и красиво момиче от работническо семейство, в което не след дълго се влюбва.

Любовта им, както и бъдещето на цялата империя Сормани обаче, биват подложени на множество изпитания, след като Джулио Сормани е брутално убит.


Фамилията, давана от всички досега за пример, започва да потъва. Семейството се разкъсва от конфликти, недоверие и множество дълбоки тайни, пазени в продължение на дълги години.


Веднъж заклели се, че ще бранят любовта си докато смъртта ги раздели, Франческо и Анита са тези, които трябва да намерят истината за убийството на Джулио и всички последвали събития. Но това е истина, която е дълбоко и умело прикрита и много хора биха искали тя да бъде погребана завинаги…


От 1 юли 2014 г. по TV7. От 14 юли 2014 г. - повторение.

От 14 юли 2014 г. по Super7.

ИЗБРАНО