Съдружници по неволя

За филма

Държава: САЩ
Година: 1985
Времетраене: 60 минути
Жанрове: Комедия

Режисьор: Питър Уърнър

В ролите: Сибил Шепърд, Брус Уилис, Алис Бийсли.


"Moonlighting": Брус Уилис и Сибил Шепърд са забавните и остроумни “съдружници по неволя” в тази шеметна комедия, номинирана за “Еми” и спечелила три награди "Златен Глобус".

Общо 66 епизода, 5 сезона (1985 - 1989 г.)


Мади Хейс е супер модел, която е успяла да натрупа не само много титли, но и прилично богатство – най-вече от участието си в рекламата на шампоан Синя луна. Тя води живот на знаменитост – луксозно имение, басейн и личен готвач. Всичко отива по-дяволите когато бизнес партньорът й я ограбва. За щастие остават няколко инвестиции, най-любопитната от които е детективска агенция. Това е добрата новина…

Лошата новина е, че всичките фирми са били основани с идеята да губят пари и да служат като параван за укриване на данъци. На Маги й се налага да се отърве колкото се може по-бързо от „наследството”… Тя не среща трудности със салона за красота и книжарницата, но детективската агенция е нещо съвсем различно.


Дейвид Адисън, частен детектив със собствен стил (и лично мнение) няма да се примири да бъде изгонен от приятната си работа – не и без борба. Дейвид има странна идея – да направи Маги свой помощник в детективската работа и да продължат съществуването на компанията, превръщайки се в едни от най-забавните „съдружници по неволя”…



От 8 декември 2007 г. по Fox Crime.

От 3 до 31 август 2009 г. по Нова телевизия (до III сезон, еп.7). От 7 март 2011 г. - повторение. От 28 януари 2012 г. - ново повторение (от II сезон).

От 22 декември 2009 г. по Diema. От 31 май 2012 г. - III сезон.

От 3 май 2010 г. по AXN Crime.

ИЗБРАНО