Една любовна история

За филма

Държава: Турция
Година: 2013
Жанрове: Романтичен

Режисьор: Baris Yös

В ролите: Seçkin Özdemir, Damla Sönmez, Yamaç Telli, Elçin Sangu, Zuhal Olcay, Ayberk Pekcan, Aysen Sezerel, Gunes Sayin


"Bir Aşk Hikayesi": лошо момче и известен певец в битка за женското сърце... романтика, гняв и мъст!


Джейлян е млада и красива жена, която е преживяла редица от разочарования, след които е загубил надежда животът ѝ да се подреди. Тя живее в Истанбул и работи като стилист за известен певец - Толга. Постигнала е всичко, което някога е искала, освен голямата любов. Джейлян е лудо влюбена в Толга, но за нейно съжаление, той не изпитва същото.



Коркут е млад и красив младеж, който води скромен живот в Германия. След като родителите му са го изоставили като малък, той е бил осиновен, а приемното му семейство отново го е изоставило.



Джейлян заминава за Германия, за да заснеме новото видео на Толга. По традиция, тя се опитва да угоди на всичките му прищевки, но явно това не е достатъчно. Чашата прелива и стилистката решава да си тръгне за Истанбул. По пътя за летището документите и багажа ѝ са откраднати. Случайно среща Коркут и го моли за помощ. Нито един от двамата не осъзнава, че се е изправил лице в лице с истинската любов.



След инцидента с Джейлян, Коркут се прибира вкъщи и заварва покана за сватбата на бившата си приятелка, която го е напуснала заради бедността му. Той решава все пак да отиде на церемонията, където е прострелян в главата. Лекарите успяват да спасят живота му, но не успяват да извадят куршума. Прогнозите са, че той ще живее не повече от година. Коркут решава да се прибере в Истанбул, където да прекара остатъка от живота си.



Сериалът проследява любовта, надеждата, гнева, конфликта и чувството, че е предаден, когато Коркут научава, че родната му майка е богата, а брат му – известен и живеят охолен живот в Истанбул. Лъч надежда се появява, когато отново среща случайно Джейлян.



Дали Коркут ще успее да забрави миналото и да изживее спокойно остатъка от дните си или ще тръгне по пътя на отмъщението? Ще успее ли Джейлян да промени хода на събитията?


Уеб сайт: http://www.fox.com.tr/Bir-Ask-Hikayesi/


От 29 май 2014 г. по bTV.

ИЗБРАНО