Самозванка

За филма

Държава: Мексико
Година: 2014
Жанрове: Сапун

Режисьор: Carlos Villegas Rosales, Rodrigo Curiel

В ролите: Lisette Morelos, Christian Bach, Sebastián Zurita, Manuel Landeta, Armando Silvestre, Begoña Narváez, Alpha Acosta, Jonathan Islas, Mauricio Hénao


"La Impostora": Бланка Гереро е красива сервитьорка от Пуерто Ваярта, която всички познават заради таланта ѝ да се превъплъщава в различни роли - тя е истинска жена-хамелеон.


Историята започва преди нощта на Нова година, когато нейният баща е несправедливо уволнен от "Алтамира Шипинг ООД" заради Ракел, жестоката дъщеря на основателя на компанията. Бланка се опитва да помогне на баща си, като се промъква на маскения бал, организиран от семейство Алтамира, за да говори с Леонидас - главата на фамилията.


Въпреки лукса, който лъха от имението, в действителност Ракел е довела компанията до ръба на фалита, и сега синът ѝ Едуардо е последната ѝ надежда. Той е брилянтен бизнесмен, току-що завърнал се от Мексико, където е живял сам с 8-годишната си дъщеря София.

В новогодишната нощ Едуардо е запленен от присъствието на красива маскирана дама, без да знае, че всъщност това е скромната Бланка. Празненството е прекъснато от Адриано Ферер – успешен бизнесмен от Ню Йорк, който в миналото си е имал романтична връзка със сестрата на Ракел, Валентина. Той разкрива на всеослушание, че любимата му е била убита преди 20 години от сестра си. Бланка става свидетел на скандалното разкритие и понечва да си тръгне, когато съдбата я сблъсква с Едуардо.


Без да подозира, че той е син на омразната Ракел, младото момиче споделя романтичен момент с Едуардо и двамата изживяват местната легенда за целувката на вечната любов. Според нея, ако двама непознати се целунат в полунощ на Нова година, те ще се обичат вечно и никой и нищо няма да може да ги раздели. Бланка и Едуардо се целуват страстно, без да знаят, че техните съдби ще ги отведат в центъра на брутална война между Адриано Ферер и Ракел Алтамира.



Ракел е убедена, че именно бащата на Бланка е разкрил тайните ѝ на Адриано и наема убиец, който да я отърве от него. Мемо е блъснат от кола пред дома си и - за да го спаси и плати болничните разходи - Бланка приема да сключи рискована сделка с Адриано Ферер. Той ще покрие сметките за лечението на Мемо, а тя ще му помогне да открие отдавна загубеното му дете от Валентина, което Ракел е дала за осиновяване след смъртта на сестра си.

Единственият, който знае къде е детето, е Мемо, но той е в кома. Затова Бланка ще използва уменията си на жена-хамелеон и ще се превърне във Виктория Сан Марино - изтънчена дама от Ню Йорк, която има интерес да инвестира в затъващата Алтамира Шипинг ООД.

Бланка се съгласява на мисията, без да знае, че Едуардо - мистериозният мъж от новогодишната нощ - се е заел да извади компанията от кризата. Той ще приеме Виктория Сан Марино с отворени обятия и любовта помежду им ще пламне бързо, но скоро ще се появи нова пречка: Мариана Серано, майката на детето на Едуардо. Тя е красива, студена жена, която изоставя дъщеря си преди 8 години, но сега се връща с амбицията да спечели обратно както нейното сърце, така и това на баща ѝ. Едуардо не може да прости предателството на Мариана и тя ще обвини Виктория Сан Марино за това, поставяйки под риск голямата тайна на самозванката.



Ще успее ли Бланка да открие сина на Адриано Ферер, преди Мариана да я разобличи? Защо Ракел е отнела детето на Валентина и каква е истината зад смъртта ѝ? Ще могат ли Едуардо и Бланка да изживеят любовта си въпреки лъжите и омразата между семействата им...


120 епизода х45-50 мин.

Уеб сайт: http://msnlatino.telemundo.com/novelas/La_Impostora/

Фейсбук: facebook.com/LaImpostoraTV


От 28 април 2014 г. по bTV Lady.

От 24 август 2015 г. по bTV.

ИЗБРАНО