Необуздано сърце

За филма

Държава: Мексико
Година: 2013
Жанрове: Сапун

Режисьор: Víctor Fouilloux, Victor Rodriguez

В ролите: Ana Brenda Contreras, Daniel Arenas, René Strickler, Juan Ángel Esparza, Yuliana Peniche, Elizabeth Valdez


"Corazón Indomable": римейк на "Marimar" (1994).

Марикруз Оливарес живее с Рамиро, неин дядо по майчина линия, и със Солита, която е глухоняма и намерена изоставена като бебе. Те обитават барака сред природата, близо до ранчото на Нарваес.


Братята Мигел и Октавио притежават ранчото, което е ипотекирано заради лошото управление на по-големия брат, Мигел. Октавио е пилот и се връща в ранчото, след като е останал без работа - при липсата на пари, той настоява земята да се продаде. Скоро обаче той разбира, че земята и обработването ѝ заедно с работниците му носят удовлетворение и се отказва от идеята си.


Октавио среща Марикруз, докато обикаля из земите си, и заварва своя старши надзирател да се държи лошо с нея. Защитава я и веднага е очарован от красотата ѝ. После установява, че и снаха му Лучия е злонамерена към нея, ядосва се и решава да се ожени за Марикруз, за да даде урок на брат си и жена му.


Когато обаче получава съблазнително предложение за работа, Октавио напуска ранчото и моли брат си да ѝ предостави неговата част от земята. Тогава Лучия с братовчедка си Естер залагат капан на Марикруз, която несправедливо е обвинена в кражба и отива в затвора. За щастие, един адвокат ѝ вярва и постига освобождаването ѝ; тя е шокирана, когато разбира, че нейният дядо е загинал при пожар...


Уебсайт: http://www.televisa.com/telenovelas/corazon-indomable/

162 епизода х42 мин.


От 23 април до 5 декември 2014 г. по Diema Family. От 9 юли 2015 г. - повторение.

ИЗБРАНО