Другата съпруга

За филма

Оригинално заглавие: The Other Wife
Държава: Германия, Великобритания
Година: 2012
Жанрове: Романтичен

Режисьор: Джайлс Фостър

В ролите: Наталия Вьорнер, Рупърт Евърет, Джон Хана, Мелия Крайлинг, Мат Барбър


Минисериал (180 мин.) по романа на британската писателка Розамунде Пилхер.
Историята на Ребека Кендъл (в ролята Наталия Вьорнер) – благословена от съдбата с щастливо семейство, прекрасен дом, чудесни дъщери и любящ съпруг Робърт (в ролята - Джон Хана), пътуващ често до Канада заради притежаваната от него златна мина.

След внезапната му смърт в самолетна катастрофа обаче, наяве излиза двойственият живот, който е водил, както и тайните, които е крил от съпругата си. Оказва се, че Робърт не само е инвестирал всичко, което притежава, в губещ проект като златната мина, но има и второ семейство в лицето на Натали и техния син.

Когато въпросът около наследството му среща двете жени, те разбират, че и двете са в позицията на „другата съпруга”. В тази ситуация Ребека се обръща за помощ към брата на Робърт – Мартин (в ролята Рупърт Еверет), без да подозира, че той си има собствени планове.
Мартин се оказва в центъра на дълбоко пазени тайни и неподозиран двойствен живот на своя брат. В тази ситуация, той крие своите користни цели и не дотам добри намерения.

Къде се крие истината? Познаваме ли хората, които обичаме, и ще успеят ли двете жени да преглътнат обидата и да намерят възмездие за лъжата и причинената болка...

3 еп. х60 мин.

От 9 март 2014 г. по Нова телевизия.
От 16 октомври 2021 г. по bTV.

ИЗБРАНО