Съпруга-трофей

За филма

Оригинално заглавие: Trophy Wife
Държава: САЩ
Година: 2013
Времетраене: 30
Жанрове: Комедия

Режисьор: (сценарий) Emily Halpern, Sarah Haskins, Lindsey Shockley

В ролите: Мейлин Акерман, Брадли Уитфорд, Микаела Уоткинс, Марша Гей Хардън, Албърт Цай, Райън Лий, Бейли Медисън, Натали Моралес


Казват, че третият път е на късмет и поправилата се купонджийка Кейт (Мейлин Акерман) се надява точно това да се случи, след като стане третата съпруга на малко по-възрастния от нея Пийт (Брадли Уитфорд).

В един караоке бар тя буквално пада в ръцете му и година по-късно, се оказва омъжена, с три доведени деца и две бивши съпруги на Пийт. Но Кейт е решена да стане част от фамилията, каквото и да й струва това.
Даян (Марша Гей Хардън) е първата бивша съпруга. Тя е сериозна и целеустремена бивша олимпийска състезателка, и майка на близнаците Хилъри (Бейли Медисън) и Уорън (Райън Лий). Даян бързо изразява попарващото си неодобрение към едва появилите се майчински инстинкти на Кейт. Дъщеря й, Хилъри, също не е почитателка на новата си мащеха, въпреки опитите на Кейт да спечели доверието й. А синът й, Уорън, е привлечен физически от красивата и млада съпруга на баща си.

Бившата съпруга номер две, Джаки (Микаела Уоткинс), е майка на осиновения син Бърт (Албърт Цай) и умело дърпа конците на Пийт със своята неповторима смес от невротизъм и ексцентризъм.
Животът с всички тези усложнения е непозната територия за Кейт, която намира подкрепа на най-необичайното място - в нейната най-добра приятелка, Мег (Натали Моралес), която е неомъжена купонджийка и единствената жена, за която Кейт знае, че има по-малко опит с децата от нея.

Сериалът е създаден от Сара Хаскинс и Емили Халпърн и черпи идеи от живота на Хаскинс. Двете са главни продуценти, заедно с Лий Айзенбърг и Джийн Ступнитски („Офисът“). Мейлин Акерман също е продуцент.

Епизоди х30 мин.

От 4 март 2014 г. по Fox Life.

ИЗБРАНО