Посрещнете руснаците

За филма

Държава: Великобритания
Година: 2013
Жанрове: Риалити

Режисьор: Emma Walsh

В ролите: Nigel Anthony (разказ) Natalia Kapchuk (експерт)


"Meet the Russians": документална риалити поредица на FOX - Великобритания.

Продуцент - Marc Heffernan.


Смята се, че в момента (2013 г.) в Лондон живеят 300 000 руснаци. Част от тях са супербогати, като някои са по-богати дори от кралицата!


Пригответе се да навлезете в изумителния свят на невероятни богатства и изключителни персонажи. Ще видите изобилие от лукс, разкош, ексклузивни събития и частни самолети. Това е една различна руска приказка.



Камалия е успяла поп звезда в родината си, спечелила званието „заслужена артистка на Украйна” за изключителни постижения в развитието на украинската култура. Захур е пакистанско-украински милиардер: учил е в Донецк, в съветска Украйна през 1974 г., и е работил в доходоносната украинска металургична индустрия. Катя е най-новият руски топ модел, постигнала международна слава. Семейството на Серг пристигнало в Англия от Естония, когато Серг бил само на 13 години. Юлия пък се подготвя да участва на финала на конкурса за красота „Мис СССР Великобритания”. Футболната съпруга Маша е твърдо решена да стане руската Виктория Бекъм....


Изисканата и много добре облечена и чаровна Вероника управлява „Анонимъс” - агенция за услуги за руските супер богаташи. Винаги ексцентричният Дмитри е звездата на всяко събитие, на което присъства, а езикът му е толкова остър, колкото и вкуса му за облекло и обувките „Лубутен” с шипове!


Епизоди х60 мин.

Уеб сайт: foxtv.co.uk/meet-the-russians


От 16 февруари 2014 г. по FoxLife.

ИЗБРАНО