ТV » Сериали » Пожарникарите от Чикаго


Пожарникарите от Чикаго
Галерия
Програма
За филма:

Държава: САЩ
Година: 2012
Жанрове: Драма

Режисьор: (сценарий) Michael Brandt, Derek Haas

В ролите: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Lauren German, Charlie Barnett, Yuri Sardarov, Eamonn Walker, Scott Eastwood

"Chicago Fire": вълнуваща драма за хората, отдали се на една от най–доблестните професии – тази на пожарникарите и парамедиците на чикагската "Пожарна 51".

Въпреки напрежението и постоянния риск, професията им е една от най-доблестните. Тези храбри жени и мъже са сред първите, които се втурват в опасности, макар и с риск за собствения си живот. При напрегнатите ситуации, изпълнени с висок адреналин, екипът от Пожарна 51 винаги остава единен в името на успешното изпълнение на поредната акция.

Поредицата разказва за опасната и вълнуваща работа на пожарникарите, спасителите и парамедиците от чикагската пожарна. Това са смелите мъже и жени, които дръзко се впускат в опасността, от която всички останали бягат. Отговорността на професията безсъмнено рефлектира и върху личния им живот. Напрежението поражда противоречия. Трагедиите водят след себе си до чувство за вина и обвинения...
Престижът на професията, силното его, напрежението на работата и необходимостта от вземане на светкавични решения имат своята цена и понякога пораждат конфликти между членовете на Пожарната и специално обучения Спасителен отряд. Но, всички са членове на едно голямо семейство и когато настъпи “часът”, когато застанат срещу опасността, членовете на Пожарна 51 оставят недоразуменията и разногласията зад гърба си и застават един до друг.

В първите епизоди се срещаме с главните герои. Когато някой от тях загива трагично, вината и угризенията са неизбежни...
Лейтенант Матю Кейси (Джеси Спенсър - познат от сериала "Д-р Хаус"), който отговаря за Пожарната, се мъчи да продължи напред, но се опълчва на наглия лейтенант Кели Севърайд (Тейлър Кини - "Дневниците на вампира") от Спасителния отряд, когато всеки от тях упреква другия за смъртта на техния другар. Напрежението се повишава и от това, че Кейси, неизвестно за колегите си, е в процес на раздяла с Хали (Тери Рийвс - "Три реки").

Останалите членове на пожарната команда са батальонният командир Уолис Бодън (Йимън Уокър - "Оз"), пожарникар на пожарникарите, който е изправен пред важни лични решения; парамедиците Габриела Доусън (Моника Реймънд - "Излжи ме") и Лесли Шей (Лорън Джърман), които имат близка връзка и работят в екип, посрещайки някои от най-драматичните ситуации, които човек може да си представи; Питър Милс (Чарли Барнет) – възпитаник на академията, който е най-младият представител на фамилия от пожарникари; и Кристофър Хърман (Дейвид Ейгенбърг - "Сексът и градът"), ветеран в професията, който загубва дома си заради ипотека и е принуден да се премести да живее заедно със семейството си при своите сватове.

От 17 декември 2013 г. по Нова телевизия.
От 22 юли 2014 г. по Diema. От 16 юли 2015 г. - повторение. От 20 август 2015 г. - сезон II.
От 12 октомври 2014 г. по DIVA.

Коментари

КАТАЛОГ МЕДИЙНИ САЙТОВЕ
Агенции
Вестници
Радио
Списания
ТВ предавания
Телевизия
ДругиПърва на Дир | Днес | Лайф | Поща | Глог | Мобилна версия | Flight Mode
за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2015 Dir.bg. All rights reserved.