Момичето, което обичах

За филма

Държава: Турция
Година: 2011
Жанрове: Сапун

Режисьор: Cevdet Mercan

В ролите: Бюлент Инал, Четин Текиндор, Гюлчан Арслан, Шефика Толун, Хакан Куртас


"Bir Çocuk Sevdim": семейна драма за предразсъдъците, табутата и социалният натиск, които могат да повлияят на човешкия живот.

Дори и семействата, в които цари безрезервна любов, могат да вземат безмилостни решения - в резултат на натиск да следват социалните норми. Поредицата показва как в стремежа си а защитят децата си, родителите могат да превърнат собствения си живот в ад. Семейните отношения се поставят под въпрос отново и отново...


Мине е най-малката дъщеря в семейство, живеещо в един от кварталите за средната класа в Истанбул.

Синан пък е единственият син в заможно семейство. Винаги е получавал онова, което иска. Завършва университет и се готви да замине за чужбина, за да следва магистратура.

Синан и Мине са силно влюбени въпреки различните си семейства и социална среда. Обещали са си да се обичат завинаги и никога да не се разделят.


Бащата на Мине - Туран - обича съпругата и трите си деца, но е и силно свързан с ценностите си. Гордостта му е по-важна от всичко. Ето защо светът му се срива, когато разбира за живота на дъщеря си. Когато дръзката любов на Синан и Мине достига точка отвъд контрола на семействата им, тя се превръща в кошмар за всички...


Уеб сайт: tmc.com.tr/dizi/53/bir-cocuk-sevdim

Един сезон (2011 - 2012), 39 еп. х90 мин.


От 9 декември 2013 г. до 4 април 2014 г. по Diema Family.

От 7 ноември 2014 г. по Нова телевизия.

ИЗБРАНО