Изпитание на любовта

За филма

Държава: Колумбия
Година: 2004
Жанрове: Сапун

Режисьор: Mauricio Cruz, Agustin Restrepo

В ролите: Miguel Varoni, Danna García, Catherine Siachoque, Michel Brown, Jorge Cao, Martín Karpan, Melvin Cabrera, Carolina Lizarazo


"Te Voy a Enseñar a Querer": Сем. Мендес са собственици на ферма за добитък и отглеждат коне и бикове, притежават и строителна компания. Семейството се състои от Алехандро Мендес, съпругата му - Исабел Мендес, децата им - Пабло и Елена и бащата на Исабел - Феликс.


Мендес са харесвани и уважавани в региона, но имат един заклет враг - Милсиадес Контрерас, богат мъж и техен съсед. Причината за враждата е, че Милсиадес винаги е бил влюбен в Исабел, която е отказала предложението му за брак и се е омъжила за Алехандро. Оттогава Милсиадес върши всякакви безчинства в селото, дори трови животните в имението на Алехандро.


Истинската драма обаче започва, когато Феликс Салгадо, бащата на Исабел, се омъжва за много по-млада жена от него - Дебора Буенростро, амбициозна и с тъмно минало.


В началото на историята Диана Ривера - млада ветеринарка, дъщеря на Педро Ривера, започва работа във фермата на Мендес. Страстта на младата и красива Диана e коридата, а баща й цял живот е работил за Алехандро и Феликс, търгуват с бикове за корида.

Тя веднага е привлечена от Алехандро, но устоява на изкушението към женения мъж. Синът му Пабло също я харесва, силно впечатлен от нейната красота. Неочаквано нещастие обаче го сполита - майка му умира. Най-тежко понася това бащата Алехандро, който изпада в депресия...

С помощта на прелестната Диана, състоятелният вдовец започва да излиза от това състояние. На свой ред Диана също започва да се влюбва в него. Пабло приема това като предателство и от страна на баща си, и от страна на Диана. Той пък претърпява инцидент и остава парализиран... Поради това, Диана и Алехандро прекратяват отношенията си. В тази заплетена история, силата и страстта към борбата с бикове ще бъде съвършената сцена, на която Диана и Алехандро ще се борят за своята любов.


Когато младата жена на тъста Феликс - Дебора - открива, че Алехандро притежава всичко, тя решава да го покори и съставя поредица от планове за целта, като с това ще нарани и семейството на Диана Ривера...


От 11 август 2005 до 7 февруари 2006 г. по bTV.

От 9 декември 2013 г. по bTV Lady.

ИЗБРАНО