Поверително от кухнята

За филма

Държава: САЩ
Година: 2005
Жанрове: Комедия

Режисьор: Michael Spiller, Darren Star

В ролите: Брадли Купър, Николас Брендън, Джон Франсис Дели, Джейми Кинг, Бони Самървил, Оуен Йеоман и др.


"Kitchen Confidential": 13 епизода (1 сезон) с тайните на ресторантьорския бизнес, чрез увлекателния разказ на талантлив готвач и лошо момче, който е приел предизвикателството да стане най-добрият в бранша и да достигне върховете в кулинарното изкуство.


Историята е базирана на автобиографията на ню-йоркския готвач Антъни Бурдейн, превърнала се в истински бестселър в САЩ. Той открива своя кулинарен гений още в младежките си години и постига невероятен успех в бизнеса. За съжаление, този успех е съпроводен от разгулен начин на живот – пиене, наркотици и жени, който постепенно го отвежда към житейското дъно. След като достига края на своето падение, Джак решава да се вземе в ръце и да оправи живота си, но единствената работа, която успява да си намери в този момент, е като готвач в долнопробен ресторант.


Като истински галеник на съдбата, скоро Джак получава невероятната възможност да стане главен готвач в един от най-добрите нюйоркски ресторанти и да събере собствен екип от готвачи. Той прибързано кани колеги от своето не дотам почтено минало, които допринасят както за веселата атмосфера в ресторанта, така и за новите му неприятности. Персоналът на Джак (Брадли Купър) се състои от готвачите Стивън (Оуен Йеоман) и Сет (Николас Брендън), начинаещият сладкар Джим (Джон Франсис Дели), чаровната домакиня Таня (Джейми Кинг) и Мими (Бони Самървил) – красивата дъщеря на собственика на ресторанта, която няма търпение да се наслади на провала на Джак.



Джак Бурдейн ще сподели кулинарния си гений със своите забавни рецепти, подправени с щипка пиперлив хумор на вкус. Клиентите очакват да бъдат впечатлени, но той знае, че нищо няма да му бъде поднесено на тепсия.

Продуценти на „Поверително в кухнята” са професионалистите в жанра Дарън Стар, познат на зрителите като един от създателите на сериала “Сексът и градът”, и Дейв Хемингсън, продуцирал сериалите “Само за снимка” и “Американски баща”.


От 3 декември 2007 г. по Fox Life. Повторение - от 21 април до 8 май 2009 г.

От 2 юли 2011 г. по bTV Comedy.

От 3 септември 2012 г. по bTV.

ИЗБРАНО