Благословени от любовта

За филма

Оригинално заглавие: Baciati dall'amore
Държава: Италия
Година: 2011
Жанрове: Комедия

Режисьор: Claudio Norza

В ролите: Alan Cappelli Goetz, Alessandra Barzaghi, Gaia Bermani Amaral


Минисериал, 12 еп. х50 мин.
Карло Гамбардела е неаполитанец, самотен баща с 5 деца, който работи цветарския магазин на баща си Гаетано и се бори както с бремето на домочадието си, така и със своите каращи се родители и по-малкия си брат Антонио.

В слънчевия и хаотичен Неапол флористът случайно среща морския биолог Валентина Тревисол. Нейният живот, за разлика от неговия, е по-тих. Тя е дъщеря на стриктен магистрат, ангажиран в труден процес срещу опасния мафиот Тано Бамбардела, и възнамерява да се омъжи за адвоката Томазо. Семейството на съдията с три деца се е преместило от северния Милано на юг в Неапол, за да може той да следи процеса срещу Камората.


Всичко се променя, когато Карло и Валентина се срещат край морето, а объркване на самоличностите вкарва баща му Гаетано в затвора вместо мафиотския бос Тано.

Гаетано прилича на Тано не само по име, но и физически. Започва сблъсък между южняшката неаполитанска фамилия Гамбардела и северняшката миланска фамилия Тревисол. Любовта между Карло и сгодената за друг Валентина надминава разбиранията на Гаетано, който ще започне да мечтае за живот в затвора...

От 16 ноември 2013 г. по Diema Family.
От 28 май 2015 г. по Кино Нова. От 2 ноември 2015 г. - повторение. От 12 май 2016 г. - ново повторение.

ИЗБРАНО