Модна къща

За филма

Държава: САЩ
Година: 2006
Жанрове: Драма

Режисьор: W.D. Hogan, Jeremy Stanford

В ролите: Бо Дерек, Морган Феърчайлд, Натали Мартинез, Тейлър Кини, Майк Бегович, Дона Фелдман


"Fashion House": в света на безмилостната модна индустрия, модният идол Мария Джани (в ролята - Бо Дерек) защитава компанията си срещу враждебно придобиване.


Красива млада жена решава да открие истинската си същност, след като разбира за изневярата на мъжа си. Мишел Милър (Натали Мартинез) се развежда с арогантния си съпруг и започва работа в прочутата модна къща ”Джани". Така тя сбъдва мечтата на живота си да стане успял моден дизайнер.


Скоро Мишел среща Люк (Тейлър Кини) – художник и син на собственика на модната къща - и двамата се влюбват. Когато майката на Люк, Мария, и бившият съпруг на Мишел – Ланс (Майк Бегович), започват връзка, вратите на ада сякаш се разтварят. Мария няма да се спре пред нищо, за да унищожи Мишел и да поддържа своя статус на властен идол на модата.


Безбройните й манипулации най-после повлияват на Мишел. Тя обръща гръб на Люк и бавно си пробива път към върха на модната индустрия, но същевременно забравя за най-значимите неща в живота си – щастие, приятелство и любов.

Дали Мишел ще се превърне в пълно подобие на Мария Джани, или надеждата за любов ще надвие всичките й страхове? В края на сериала нищо няма да е същото...


От 2 февруари 2011 г. по TV+.

От 30 септември 2013 г. по bTV Lady.

ИЗБРАНО