Градска полиция

За филма

Държава: Белгия
Година: 2003
Жанрове: Крими

Режисьор: Frank Tulkens, Johan Thiels

В ролите: Guy Van Sande, Katrien Vandendries, George Arrendell, Lien Van de Kelder


"Zone stad": детективите от „Градска полиция” работят по различни случаи; ангажирани са не само със задачата да хванат виновника, но и да разберат - защо е извършено престъплението и какъв е личният мотив на престъпника.



41-годишният детектив Том Сегерс е работохолик и човек, който настоява нещата да се случват по неговия начин. Въпреки че е по-мрачна личност, той таи топлина в сърцето си и има силно чувство за справедливост. По отношение на личния си живот Том е изключително предпазлив, тъй като зад гърба си има тежък и емоционален развод.



27-годишната Фийн Босвоорд е едновременно партньор и близък приятел на Том. Последвала семейната традиция, тя става ченге. Характерно за нея е, че тя запазва самообладание дори в най-опасните ситуации. Остроумна и любопитна, Фиен мечтае най-много да се влюби.



Само на 37 години, Дани Ваутерс е главен инспектор. Но да бъдеш шеф означава понякога да си самотен. Тя е необвързана и непрекъснато остава разочарована в опитите си да спечели единствената и истинска любов, а именно - Том.


Сериалът е повече от екшън - това е и психологическо проучване на хората, които живеят на ръба на обществото...


Епизоди х50 мин.

Уеб сайт: http://vtm.be/zone-stad


От 24 октомври 2013 г. по bTV Cinema.

ИЗБРАНО