Ангели пазители

За филма

Държава: Турция
Година: 2009
Жанрове: Романтичен

Режисьор: Cevriye Demir

В ролите: Озге Озпиринджи, Селин Шекерджи, Рожда Демирер, Хюмейра, Авни Ялчън, Серкан Алтунорак, Алпер Салдиран


"Melekler Korusun": романтична семейна драма-комедия. Докъде могат да отведат мечтите?

история за съдбите на три момичета, които учат далеч от дома, за техните майки – ангели пазители, за любовта и за живота.


Една от главните героини – Ипек, е 17-годишно момиче, което смело преследва мечтите си и се бори за тях. Мелек, майка й, е нейният ангел-пазител. Тя е шивачка и прави всичко възможно да отгледа дъщеря си Ипек, без да я лишава от нищо. Мечтата на Мелек е дъщеря й да стане медицинска сестра, защото вярва, че тази професия би й осигурила достатъчно средства да живее достойно.


Ипек обаче има друга мечта – иска да стане актриса. Въпреки несъгласието на майка си, тя заминава да учи актьорско майсторство в Истанбул. До този момент Мелек е защитавала и предпазвала дъщеря си от злото, но оттук насетне Ипек трябва да се научи сама да се справя с трудностите в живота. Освен много опасности, Истанбул крие и много красиви изненади, с които ще се сблъска Ипек.


Какво очаква младото момиче в непознатия град, самата тя описва най-добре: "Ако мечтаеш, трябва да имаш смелостта да преследваш мечтите си докрай. Здравей, Истанбул - столица на моята свобода!"


В ролите на главните героини са Озге Озпиринджи, Селин Шекерджи ("Мечтатели") и Рожда Демирер ("Късчета живот").


Епизоди х90 мин.


От 7 октомври 2013 г. до 14 март 2014 г. по bTV.

ИЗБРАНО