Справедливостта на Кара

За филма

Държава: Турция
Година: 2012
Жанрове: Крими

Режисьор: Uluç Bayraktar

В ролите: Cagdas Tekelioglu, Kenan Imirzalioglu, Bergüzar Korel, Cenan Çamyurdu, Çetin Tekindor, Yurdaer Okur, Lila Gürmen, Riza Kocaoglu


"Karadayi": история за чест, отмъщение и невъзможна любов.

Животът на фамилия Кара се преобръща в резултат от погрешно обвинение, което праща в затвора Назиф Кара за убийство, което не е извършил.


35-годишният Махир (Kenan İmirzalıoğlu) от 70-те живее със семейството си в Истанбул, работи като обущар с баща си Назиф (Çetin Tekindor), е добър човек с висок морал, уважаван в квартала, но мразен от престъпниците. Един ден - в навечерието на сватбата на Махир - вкарват бащата в затвора и го осъждат на смърт.

Махир става глава на фамилията и опит да докаже невиновността на баща си, с помощта на адвоката им Ердал (Cenan Çamyurdu), започва работа в съда като адвокатски асистент. Така той се среща със съдията по делото на баща си и се наема с на пръв поглед невъзможната задача да открие истинския убиец, жертвайки собственото си щастие. Стремежът му към справедливост се е подложен на изпитание от невъзможната любовна история със съдията, която държи съдбата на баща му в ръцете си.


Фериде Саимоглу (Bergüzar Korel) е новоназначена съдийка, която е и близка приятелка със Сюлейман - прокурора, когото Назиф Кара е обвинен, че е убил. Махир и Фериде постепенно се сближават, което с недоволство наблюдава Тургут Акин, който е прокурор в съда...


Звездите на сериала:

Кенан Имирзалиоглу е в ролята на Махир Кара. Мъж, който е наследил силно развито чувство за справедливост и честно отношение от своя баща и се е заклел да защити честта и да спаси живота си.

Бергюзар Корел е в ролята на Фериде Шадоглюл. Независима жена и отдаден на професията си съдия, която изглежда студена и дистанцира на пръв поглед, но има страстно сърце.

Четин Текиндор е в ролята на Назиф Кара - трудолюбив семеен мъж, важен човек в неговата общност.


Епизоди х60 мин.


От 24 септември 2013 г. по TV7. От 8 януари 2014 г. - повторение. От 10 март 2015 г. - ново повторение.

ИЗБРАНО