Търговски център

За филма

Оригинално заглавие: Cento vetrine
Държава: Италия
Година: 2001
Жанрове: Сапун

Режисьор: Микеле Ферари и Пепи Романьоли

В ролите: Лучила Агости, Роберто Алпи, Мари Азириде, Елена Батаглин, Рафаела Берже, Андреа Бермани,


Една житейска история за любовта, приятелството, омразата и не на последно място - семейните ценности... Производство на Aran Endemol.

Елена Новели се завръща в родния си град, където животът й - случайно или не - се завърта около местния търговски център. Събитията започват се развиват с главозамайваща скорост, когато тя разбира, че собственикът на центъра е неин баща. Оказва се, че има и сестра, която ревнува, но крие тайната си. Така за кратко време Елена попада в мрежа от интриги, като междувременно успява да се влюби и дори да се озове в затвора. Как ще се измъкне от тази бъркотия?

В сезон 4 се проследява историята на Масимо и Анита, Давиде и Роза, Анджелика и Иван. Бившата съпруга на Масимо - Сандра, която е изчезнала, се появява отново. Оказва се, че тя е загубила паметта си и живее в Индия. След случайна среща с нея, Анита е убедена, че това е истинската госпожа Цимерман. Тя споделя притесненията си с Масимо и двамата заминават за Индия, за да говорят със Сандра. Масимо й разказва, че имат дъщеря и че са били женени. Но това не предизвиква никакви спомени у Сандра. Тя решава да се върне в Торино. Дали ще си спомни коя е? Присъствието на Сандра притеснява Анита, която иска най-накрая да регламентира връзката си с Масимо.

В същото време Анджелика и Присила се появяват в Торино с идеята да измамят Анита. Роза, която е влюбена в Давиде, не може да му се довери напълно. Тя се опасява, че любимият й е виновен за инцидент с друг от героите - Иван. Давиде е невинен и накрая Роза разбира истината от самия Иван. Дали Давиде ще успее да прости на Роза и ще се съберат ли отново?

Героите попадат в мрежа от интриги, комични ситуации и изживяват поредица от драматични обрати.

16 сезона (2001 - 2016 г.), 71 епизода х40 мин.
Уеб сайт - portalesoap.mediaset.it/centovetrine/
Фейсбук: web.facebook.com/centovetrinenews/

От 11 януари 2010 г. - сезон IV по bTV. От 1 юни 2020 г. - сезон XIV.

ИЗБРАНО