Втори шанc

За филма

Държава: САЩ
Година: 1993
Жанрове: Крими

Режисьор: Sharron Miller

В ролите: Connie Sellecca, Matt Salinger, Jennifer Lopez, Megan Follows, Ronny Cox, Ray Wise


"Second Chances": криминална мистъри-драма, продукция на Lorimar Productions.


1 епизод:

Разтревожени от предстоящата сватба на сина си с мексиканка, Фелисити и Джон Кук спешно се прибират в Санта Рита. Хари напуска Кейт, която го е издържала, докато е следвал.

Майк Чулак е пуснат предстрочно от затвора. Той разбира, че Даян се е омъжила и има дете. Даян решава да участва в изборите за съдия, като конкурент на съдия Стинсън.


2 епизод:

Майк Чулак започва да ухажва Кейт. Брус получава поръчка за строеж от съдия Стинсън и моли Даян да не участва в предизборната кампания. След като открива изневярата на Брус, Даян променя решението си да не участва в изборите. Мелинда получава снимка на Кевин, който е спал със стрийптизьорка на ергенското си парти, и проваля сватбата.


3 епизод:

Майк и Даян прекерват една нощ заедно – по същото време е убит съпруга на Даян, Брус. Започва разследване, главният заподозрян е наскоро излезлият от затвора Майк Чулак. Междувременно се установява, че Брус е имал любовни отношения със секретарката си Джоана Ръсел. Кевин се моли на Мелинда да му даде шанс да поправи грешката си.


3 епизод:

Детектив Кунц разследва смъртта на Брус, главни заподозрени са Даян и Майк. Браян възстановява информация на компютъра на баща си и Даян открива, че любовницата на съпруга й е Джоана Ръсел. Даян продължава да получава заплахи. Мелинда си намира нов приятел – мексиканеца Еустолио. Полицията открива пистолета на Джоана, с нейни отпечатъци. Тя е обвинена в убийството на Брус.



16 еп. х45 мин.


От 10 септември 2013 г. по БНТ1. От 24 февруари 2014 г. - повторение.

От 12 декември 2013 г. по БНТ2.

ИЗБРАНО