Край или начало

За филма

Държава: Турция
Година: 2012
Жанрове: Сапун

Режисьор: Uluç Bayraktar

В ролите: Erkan Can, Engin Altan Düzyatan, Nehir Erdogan, Berrak Tüzünataç, Yigit Özsener, Philip Arditti, Aylin Aslim, Martin Turner, Elena Viunova


"Son": психологически трилър - нищо не е такова, каквото изглежда... Завладяваща поредицар за разбити сърца и приятелства, за обратите на съдбата и изпитанията на човешките характери.


Един щастлив брак, съпруг и съпруга, кото се обичат, една майка и един баща, които се грижат за децата си. Няма съмнения, няма лъжи и връзката се гради на доверие.


Има три типа жени: "омъжени" за дома си, "омъжени" за децата си и омъжени за съпруга си. Айлин (в ролята - Нехир Ердоган) е жена, обвързана със съпруга си и това е така от първия им ден.

Неочаквано обаче тя разбира, като плесница по лицето си, че всичко досега е било голяма лъжа...


Сценарият на поредицата прилича на судоко - зрителят е въвлечен в подреждането на мозайката от събития, като понякога дори един пропуснат епизод може да го обърка.

Историята започва в близкото бъдеще. Айлин е изтезавана и държана като заложница в Иран. Отвеждат я на терасата на порутена къща, където се среща с мистериозен англичанин, който се обръща към нея с думите „Кажи довиждане, Айлин. Нека новият ти живот започне”. Така започва една дълга история от разбити илюзии, недоверие и страх.


Зрителите обаче бързо ще разберат, че миналото е било благосклонно към Айлин – успяла жена с любящ съпруг и красив син, чийто живот една сутрин главоломно се преобръща!


25 епизода х90 мин.

Уеб сайт: http://www.son.tv.tr/


От 13 септември до 15 ноември 2013 г. по Diema Family. От 5 юни 2015 г. - повторение.

От 20 януари 2014 г. по Нова телевизия.

ИЗБРАНО