Две момчета и едно момиче

За филма

Оригинално заглавие: Two Guys, a Girl and a Pizza Place / Two Guys and a Girl
Държава: САЩ
Година: 1998
Жанрове: Комедия

Режисьор: (сценарий) Дани Джейкъбсън, Кени Шуорц, Рик Уайнър

В ролите: Traylor Howard, Ryan Reynolds, Richard Ruccolo, Jennifer Westfeldt


"Two Guys and a Girl" е заглавието на 3 и 4 сезон.
Половинчасовата комедия проследява приятелството на Бърг, Пит и Шарън, които се запознават в колежа и живеят в една и съща сграда.

Докато учат заедно, Бърг и Пит изкарват допълнително пари, работейки в пицерията на Бейкън стрийт, като техен шеф е остроумният Бил, а един от «любимите» им клиенти е ексцентричният господин Бауър, който разказва на всички за най-важните моменти в живота му, които всъщност са сцени от известни филми.

Любовният живот на двамата включва: Мелиса, която е приятелка на Пит в първи сезон, като по-късно той се влюбва в Шарън; Шарън няма особени успехи на любовния фронт, докато не се среща с Джони, за когото - въпреки многобройните караници - решава да се омъжи. Бърг сменя гаджетата си като носни кърпички, докато не среща Ашли, с която са състуденти и която е известна като „ледената кралица”. Когато двамата се разделят, той търси утеха в обятията на Айрин, която живее в същата сграда и е обсебена на тема котки (както и на тема Пит).

От 3 декември 2007 г. до 7 декември 2008 г. по Fox Life.
От 19 май 2012 г. по bTV Comedy. От 12 август до 24 ноември 2013 г. - повторение (сезони I - III). От 5 декември 2013 г. - ново повторение.

ИЗБРАНО