Памуковата принцеса

За филма

Държава: Турция
Година: 2005
Жанрове: Сапун

Режисьор: Guzide Balci

В ролите: Erkan Petekkaya, Sezin Akbasogullari, Ismail Hacioglu, Tülin Özen, Betül Sahin, Seyda Sasmaz, Ayçin Tuyun, Mehmet Günsür, Mehtap Altunok


Beyaz Gelincik: Халил, Омер, Мустафа и Мехмет Али са четирима братя от семейство Асланбаш, едно от най-богатите семейства в Адана. Хилядите акра земя, заводи, язовири и транспортни фирми оставени в наследство от баща им, се управляват от Омер Асламбаш.


Най големия брат Халил е архитект по професия и мечтае да замине за чужбина. Но неговото семейство и неговата властна съпруга Гюлизар са пречка това да се случи.

Мустафа не се интересува от нищо, освен да се наслаждава на прекрасния си живот със съпругата си Мериндже. Най- малкият брат - Мехмет Али, завършва образованието си в САЩ и се връща в родния град Адана, но пък не е наясно с интригите, които се въртят в семейството, борбата за власт и тайните от миналото, които се крият от дълги години.


Парализираният дядо Хаджи Сефер живее самотен в стая на горния етаж в имението Асланбаш. Той мълчи от много години и е единственият, който знае истините за всички тайни на семейството.

В тези дълбоко крити тайни се крие истината за убийството на родителите на Джерен. Тя е била на 3 години, когато това се случва и оттогава сънува един и същи кошмар всяка вечер, но не може да си спомни какво точно се е случило. Джерен започва да се рови в миналото и това я отвежда до семейство Асланбаш. Тя е селскостопански инженер по професия и започва да работи в компанията на Асланбаш.


От първата среща на Джерен и Омер пламва искра, която по-късно ще се превърне в голяма любов - тя ще срещне много препятствия по пътя си, създадени от тях самите, от близките и от миналото...


2 сезона (2005 - 2007 г.), епизоди х60 мин.

Уеб сайт: http://tmc.com.tr/beyazgelincik/


От 3 юни до 5 декември 2013 г. по Diema Family. От 5 юли 2014 г. - повторение.

ИЗБРАНО