Престъпления и страсти

За филма

Държава: САЩ
Година: 2006
Жанрове: Сапун

Режисьор: (сценарий) David Coggeshall

В ролите: Zack Silva, Eliana Alexander, Kelly Albanese, Michelle Belegrin, Vivian Gray, Al Bandiero, Michael Valiant, Nate Haden, Tanisha Harper


"Desire": мафия и отмъщения в стил Коза ностра

Босовете са италианци до мозъка на костите си и са готови за кървава вендета. Сюжетът се върти около мафията и дъщерята на големия Бос, която - според него - била прелъстена... Подобна грешка в Коза ностра не се прощава!


Главните герои - братята Алекс и Луис Томас заедно с майка си Рита - отварят малък семеен ресторант в Ню Джърси. В нощта на откриването обаче, Луис прави непростима грешка: прелъстява дъщерята на известен мафиотски бос.

Отмъщението на бащата не закъснява. За опетнената чест на детето си той отвръща, като подпалва дома и ресторанта на семейството, с което ги принуждава да напуснат Ню Джърси.


Алекс и Луис набързо заминават за Лос Анжелeс, където си намират работа в престижен ресторант. Озовават се сред блясъка и лукса на Бевърли Хилс. По ирония на съдбата, братята срещат любовта на живота си - Андреа - в лицето на една и съща жена, която се оказва дъщерята на богатия собственик на ресторанта.


А когато в любовта са замесени много пари, изкушенията стават трудно преодолими; когато и мафията е в действие - престъпленията са неизбежни.


25 актьори изпълняват главни роли, 250 са поддържащите, 2 000 са статистите. Шерил Кроу изпълнява основната тема в сериала, а Мишел Белегрен е убийствено красивата Андреа, която е размътила мозъка на двамата братя. Тя всъщност е професионален модел и преди да се появи на екран, блести по кориците на "Ел", "Мари Клер" и "Вог".

Нейт Хейдън и Джак Силва играят влюбените до полуда в нея Луис и Алекс Томас. Силва е познат на по-запалените телемани с участията си в хитовия сериал "Денят на моите дни".


80 епизода x49 мин.


От 28 март 2007 г. по bTV. От 8 март 2013 г. - повторение.

От 25 декември 2013 г. по bTV Lady. От 3 септември 2014 г. - повторение.

ИЗБРАНО