Любов и вендета

За филма

Държава: Италия
Година: 2011
Жанрове: Драма

Режисьор: Raffaele Mertes

В ролите: Anna Valle, Alessandro Preziosi, Lorenzo Flaherty, Alessandro Cannavà, Ray Lovelock, Elisabetta Pellini, Giovanni Guidelli


"Un amore e una vendetta": история за любов и отмъщение - в стила на романа "Граф Монте Кристо" от Александър Дюма.
Историята започва с щастлив ден за семейство Кастелани. Лаура (Anna Valle), единствената дъщеря на Алберто (Рей Lovelock), който е корабостроителен предприемач в Триест, се омъжва за Марко (Lorenzo Flaherty). Церемонията обаче е прекъсната от страшно откритие - на брега на морето, в близост до сватбата, е намерен скелет на жена в сватбена рокля. Всички са шокирани...


Планът за отмъщение /вендета/ от Лоренцо Берман (Alessandro Preziosi) току-що е започнал... Този мистериозен и чаровен предприемач наскоро е пристигнал в града, но кой е той?

Един мъж, дошъл от нищото, у когото Лаура открива нещо познато и привлекателно... Един съвременен Едмон Дантес, върнал се от миналото с ново лице, нова самоличност, но преди всичко с непоклатима цел: вендета!


16 еп. х60 мин.


От 5 февруари до 6 март 2013 г. по TV7 (излъчени 14 еп.). От 29 март 2013 г. - повторение. От 5 юли 2014 г., от 15 декември 2014 г. - следващи повторения.