Призракът на Елена

За филма

Държава: САЩ
Година: 2010
Жанрове: Сапун

Режисьор: (сценарий) Humberto 'Kiko' Olivieri

В ролите: Elizabeth Gutierrez, Segundo Cernadas, Ana Layevska, Fabián Ríos, Maritza Bustamante, Carlos Montilla, Katie Barberi


"El fantasma de Elena": мистериозни обрати в борбата на двама влюбени да запазят любовта си.
Един сезон (2010 - 2011), 117 еп. х42 мин.


Когато изящната Елена се запознава с богатия и красив Едуардо и отива да живее в неговото имение, любовта им е подложена на изпитание от недоволни роднини и една зловеща тайна от миналото на Едуардо. Какво ще разкрие Елена в пищното имение и ще преодолее ли любовта всичко...


Елена Лафе е 20-годишно красиво момиче, добра дъщеря, баща й е вдовец и заедно с него имат малък, но първокласен хотел край морския бряг. Елена е отгледана от баща си в това изолирано място и никога не е срещала истинската любов.

Баща й е скрил истинския произход на майка й поради причини, които тя по- късно ще разбере. Всъщност Елена Лафе не знае нищо за семейството на майка си, затова и не подозира как баба й ще промени съдбата й в определен момент от историята. Елена е искрена и лоялна, доверява се на чувствата си. Обича конете и има свой кон, който се казва Хитано.


Едуардо Хирон е млад, красив и богат бизнесмен, който произхожда от влиятелна фамилия. Бизнесът му е свързан с отглеждането на коне. Той се жени за братовчедка си, но в деня на сватбата тя се самоубива, като се хвърля от кула в имението. Полицията така и не изяснява мистерията около причините за смъртта й, и дали наистина се е самоубила. Името й е Елена Калканьо.


По време на пътуване Едуардо претърпява инцидент и е тежко ранен. Той е спасен от главната героиня Елена, която се прибира към своя хотел. Младото момиче му помага да се възстанови и се влюбва в него безумно. Едуардо изпитва същите чувства и страст към момичето и те се женят край морето. Двамата отиват да живеят в имението на Едуардо, където Елена ще срещне много неприятели. Споменът за загиналата съпруга на Едуардо още е жив и някои хора ще се постараят да превърнат живота на младото и бедно момиче в истински ад.


Една вечер Елена решава да счупи ключалката на затворената врата на кулата. Там тя открива призрака на мъртвата първа съпруга на Едуардо. Разбира, че полицията работи по версия, че Едуардо е убил съпругата си, за да я наследи. Това, което тя не знае, е, че зад вратата в кулата се крият още много тъмни семейни тайни. Оказва се, че всъщност е загинала Даниела – близначката на Елена, и първата съпруга на Едуардо не е мъртва.


Елена Лафе получава неочаквано наследство от баба си, с която никога не се е срещала. С парите и властта, с които се сдобива, тя е решена да се върне в имението на Едуардо и да постави всеки на мястото му.


Уеб сайт: http://msnlatino.telemundo.com/novelas/El_Fantasma_de_Elena/


От 24 януари 2013 г. по bTV.

От 13 февруари 2014 г. по bTV Lady.

ИЗБРАНО