Любов или измама

За филма

Държава: Колумбия
Година: 2003
Жанрове: Сапун

Режисьор: Sergio Osorio, David Posada

В ролите: Хосе Анхел Ямас, Барбара Мори, Ивон Монтеро, Виктор Гонсалес, Роберто Мол, Габриела Роел


"Amor descarado": bTV излъчи от 5 юли 2006 г. всички 126 епизода, които разказват вечната история за любов, приятелство, искреност и измама.

Двама братя-близнаци са разделени след раждането си от техния баща - Чамой Солис. Той излъгва съпругата си Матилде Гарсия и след като продава едно от децата на семейство Фуентемайор, я кара да вярва, че синът им е бил отвлечен. С парите, спечелени от продажбата на бебето я убеждава да имигрират в Америка, за да може тя да се възстанови от загубата. Но истинските намерения на Чамой са да я отведе далеч от съседите им - семейство Фуентемайор и така да избегне риска от евентуална среща на децата.

В Америка Чамой се заплита в тъмни сделки и попада в затвора. Бебето Пелуко остава само на грижите на майка си Матилде. След пет години, вече свободен, Чамой решава да се преместят в Южна Флорида. Съпругата му забременява с дъщеря им Йесения, но Чамой й отново влиза в затвора.

Родолфо, продаденият син живее в свят на лукс, обграден с любовта на родителите си - София и Камило, които го представят за свое дете и той носи фамилното име Фуентемайор. Те обаче също решават да се преместят в Южна Флорида, за да не се срещат с истинските родители на детето.

Историята започва в деня, когато Пелуко, който работи като сервитьор, става свидетел на пътен инцидент. Оказва се, че прегазеният човек прилича изключително много на самия него. Това събитие променя живота му. Припознатият за Родолфо Пелуко е съблазнен от света на благополучието. Така той решава да заеме мястото на брат си. Междувременно близнакът, който е в амнезия е подслонен от семейство Солис.

Пелуко обича да се забавлява и има голям успех сред жените, въпреки лошите си маниери, но за да избегне всякакви подозрения ще трябва да се научи да се държи подобаващо в обществото и да играе ролята на директор на голяма финансова компания. В същото време и да се опита да разбере повече за човека, който толкова много прилича на него.
Пелуко се влюбва от пръв поглед в годеницата на Родолфо - Фернанда Лира – най-красивата жена, която той някога е виждал и тази любов го подтиква да продължава да се представя за Родолфо.

Родолфо, по-отговорният брат, се опитва да възвърне паметта си в една оскъдна откъм удобства среда.

В тази история - както и в реалния живот - се преплитат всички аспекти на човешките чувства: от радост до болка, от сълзи до смях, от любов до измама...

ИЗБРАНО