Паудър Парк

За филма

Държава: Германия
Година: 2001
Жанрове: Приключенски

Режисьор: (сценарий) Lars Albaum, Torsten Goffin, Andreas Heckmann, Dietmar Jacobs

В ролите: Sebastian Ströbel, Igor Jeftic, Oliver Clemens, Heinz Marecek, Manfred Lukas-Luderer, Yannick Richter, Tanja Fornaro, Nicole Marischka


"Powder Park" / "Plötzlich Erwachsen": Макс Линднер, самоуверен по нрав, и неговият недодялан приятел Филип се дипломират в Мюнхен и решават да отпразнуват това на сноуборд лагер в Америка, в Колорадо.


Когато бащата на Макс - Лудвиг се инвалидизира, те отменят плановете си, за да спасят бизнеса на семейство Линднер в Хохтал, Баварските Алпи. След това решават да направят нещо повече: независимо от резервите на консервативния Лудвиг, създават свой "сноуборд рай" - Паудър Парк, въпреки съпротивата на кмета Хубертус Зайлер.


Освен бизнеса и младите буйни клиенти, любознателните момчета - към които скоро се присъединява и Георг, който е на тяхна възраст и е син на Зайлер - трябва да се справят и с проблемите в семейството на Линднер (най-вече нервната майка на Макс и сестра му Линди със скъпото й детенце без баща Флориан). Към това се прибавят и собствените им любовни трепети, изпълнени с кризи, както и други сюжети.


Два сезона (2001 - 2005), 28 епизода х50 мин.).


От 13 ноември 2012 г. по bTV Cinema. От 29 октомври 2013 г. - повторение.

ИЗБРАНО