Минал живот

За филма

Държава: САЩ
Година: 2010
Жанрове: Мистерия

Режисьор: (сценарий) David Hudgins, Rick Muirragui

В ролите: Кели Гидиш, Никълъс Бишъп, Ричард Шиф, Рави Пател, Франсиз Коб, Соня Томпсън


"Past Life": нетипична двойка детективи изследват света на необяснимото.

8 епизода х60 мин.


Изпитвали ли се сте "дежа вю" или срещали ли сте някого, който ви се струва познат? Вярвате ли в кармата, съдбата или любовта от пръв поглед? Имали ли сте спиритуални преживявания?


Запознайте се с д-р Кейт МакГин (в ролята - Kelli Giddish). Уверена и умна, тя има докторски степени по психология и когнитивни изследвания. Тя вярва, че чрез регресивна терапия клиентите й могат да се оттърсят от проблеми, които ги тормозят днес.

Прайс Уотли (Nicholas Bishop) - първокласен детектив - наскоро е уволнен след 12 години работа в отдел „самоубийства” на нюйоркската полиция. Циничен и фалирал, Прайс страда от трагичната загуба на съпругата си – загуба, която се опитва да скрие с всички средства.


Когато сформира екип с Кейт и вкусва от нейната силна вяра, когато свиква с постоянните въпроси „защо не?” и „какво, ако…?”, той започва да вижда, че вероятно има по-мащабна схема, както и възможност да осмислиш странните неща. Смъртта в живота може би е просто втори шанс за една стара душа.


Понякога, когато душата е в конфликт, спомените изплуват на повърхността. Но какво се случва, ако тези спомени са на някой друг? А ако можеш да използваш тези спомени, за да поправиш грешките от миналото, да разкриеш престъпления и да се свържеш с минал живот?


От 6 септември 2012 г. по bTV Cinema. От 24 декември 2012 г. - повторение.

ИЗБРАНО