ТV » Сериали » Някой те наблюдава


Някой те наблюдава
Галерия
Програма
За филма:

Държава: САЩ
Година: 2010
Жанрове: Крими

Режисьор: Leonardo Galavis, Luis Manzo

В ролите: Дана Гарсия, Кристиан Мейер, Рафаел Амайа, Давид Чокаро, Жералдин Базан

"Alguien te mira": историята на четирима неразделни приятели – Хулиан (Рафаел Амайа), Бенджамин (Давид Чокаро), Пиедад (Дана Гарсия) и Родриго (Кристиан Мейер). Те са студенти по медицина в Чикаго през 2005 г. и прекарват цялото си време заедно в мечти как ще продължат живота си, помагайки на други хора.

Родриго е най-интелигентният и чаровен мъж в компанията, което естествено го превръща в лидер на групата. Не след дълго характерът му печели Пиедад и двамата изживяват много силна, но и бурна любов, докато Хулиан е тайно влюбен в красивата млада жена. Родриго обаче има порок – пристрастен е към наркотици и алкохол. Скоро състоянието му толкова се влошава, че той доброволно влиза в клиника, за да се лекува.

Пет години по-късно Хулиан, Бенджамин и Пиедад вече са забравили миналото си. Те са партньори в престижна клиника за пластична хирургия и спа и са спечелили завидно състояние като хирурзи на богати клиенти. Неочаквано, един ден Родриго се завръща и обърква живота на тримата приятели и най-вече този на Пиедад. Тя е страдала много, когато той я напуска, но сега не отнема дълго време преди да осъзнае, че той е любовта на живота й.

След като четиримата са вече отново заедно, те са поканени на бенефис, където Матилде - бившата съпруга на Хулиан - намира тялото на жена от висшето общество. Скоро комисар Ева Занети (Анджелика Селая) се заема с разследването.
Това е третата жертва, която е била убита при същите обстоятелства – красива и независима дама от висшето общество е убита, като й е било изтръгнато сърцето. Става ясно, че това е дело на сериен убиец, който получава прякора „Ловецът”.

Бавно, но сигурно кръгът на заподозрените се затяга и въпреки че всички четирима приятели изглеждат невинни, всеки от тях изглежда и виновен. Дали убиецът е един от тях – Хулиан, Бенджамин, Родриго или Пиедад, или някой се опитва да ги натопи?

116 епизода х43 мин.

От 3 август 2012 г. по bTV.
От 15 октомври 2013 г. до 13 февруари 2014 г. по bTV Lady.

Коментари

КАТАЛОГ МЕДИЙНИ САЙТОВЕ
Агенции
Вестници
Радио
Списания
ТВ предавания
Телевизия
ДругиПърва на Дир | Днес | Лайф | Поща | Глог | Мобилна версия | Flight Mode
за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2015 Dir.bg. All rights reserved.