Някой те наблюдава

За филма

Държава: САЩ
Година: 2010
Жанрове: Крими

Режисьор: Leonardo Galavis, Luis Manzo

В ролите: Дана Гарсия, Кристиан Мейер, Рафаел Амайа, Давид Чокаро, Жералдин Базан


"Alguien te mira": историята на четирима неразделни приятели – Хулиан (Рафаел Амайа), Бенджамин (Давид Чокаро), Пиедад (Дана Гарсия) и Родриго (Кристиан Мейер). Те са студенти по медицина в Чикаго през 2005 г. и прекарват цялото си време заедно в мечти как ще продължат живота си, помагайки на други хора.


Родриго е най-интелигентният и чаровен мъж в компанията, което естествено го превръща в лидер на групата. Не след дълго характерът му печели Пиедад и двамата изживяват много силна, но и бурна любов, докато Хулиан е тайно влюбен в красивата млада жена. Родриго обаче има порок – пристрастен е към наркотици и алкохол. Скоро състоянието му толкова се влошава, че той доброволно влиза в клиника, за да се лекува.



Пет години по-късно Хулиан, Бенджамин и Пиедад вече са забравили миналото си. Те са партньори в престижна клиника за пластична хирургия и спа и са спечелили завидно състояние като хирурзи на богати клиенти. Неочаквано, един ден Родриго се завръща и обърква живота на тримата приятели и най-вече този на Пиедад. Тя е страдала много, когато той я напуска, но сега не отнема дълго време преди да осъзнае, че той е любовта на живота й.



След като четиримата са вече отново заедно, те са поканени на бенефис, където Матилде - бившата съпруга на Хулиан - намира тялото на жена от висшето общество. Скоро комисар Ева Занети (Анджелика Селая) се заема с разследването.

Това е третата жертва, която е била убита при същите обстоятелства – красива и независима дама от висшето общество е убита, като й е било изтръгнато сърцето. Става ясно, че това е дело на сериен убиец, който получава прякора „Ловецът”.



Бавно, но сигурно кръгът на заподозрените се затяга и въпреки че всички четирима приятели изглеждат невинни, всеки от тях изглежда и виновен. Дали убиецът е един от тях – Хулиан, Бенджамин, Родриго или Пиедад, или някой се опитва да ги натопи?


116 епизода х43 мин.


От 3 август 2012 г. по bTV.

От 15 октомври 2013 г. до 13 февруари 2014 г. по bTV Lady.

ИЗБРАНО