Истински секс

За филма

Държава: САЩ
Година: 1990
Жанрове: Документален

Режисьор: Patti Kaplan


"Real Sex": оригинална поредица на HBO за възрастни, продуцент и режисьор - на Пати Каплан, номинирана за ЕМИ®.
От 1990 до 2009 г. - 33 епизода х50 мин.


Документалният сериал дълги години провокира добрите нрави и въображението на милиони зрители, като разкрива сексуалните фантазии на истински хора и показва... истински секс. От най-невинната игра до най-разкрепостените фантазии и фетиши, епизодите няма да спестят нищо на любопитния зрител.


Епизод „Истински секс 28: Номера и наслади в спалнята” - изследване за начините, с които мъжете и жените изследват анатомията си и губят задръжките си, в следствие на което подобряват сексуалния си живот.

В този епизод три жени ще предизвикат възмущение във Флорида с голото си изпълнение на „Макбет“, едно бурлеска представление във Вашингтон е изпълнено само от чернокожи актьори; в Далас пък си падат по секс игри с коне.


Епизод „Истински секс 29: Всичко да се вее” - среща с двама австралийски кукловоди, които играят с... пениси, получават секс съвети от дама, която посвещава семейни двойки в тайните на Кама Сутра чрез практически семинари и попадат на състезание по свободна борба в Санта Фе, което завършва с буйна оргия. Сексът никога не е бил толкова истерично забавен...


Епизод „Истински секс 30: Надолу и мръсно” - екипът на Пати Каплан ще се срещне с ексцентричната трупа от еротичен цирк, както и с предприемчивите собственици на малка филмова компания, която продуцира домашни секс клипове и един особено забавен любител на секса в мечешки костюми.

Еротика и хумор се привличат неудържимо в историите от филма, които потвърждават прозрението на Уди Алън, че „ако сексът не е мръсен, значи не го правиш както трябва”.


Епизод „Истински секс 31: Добра ли съм в леглото?” - на ръба на добрия вкус, филмът води зрителите на задъхан рисков тур из съвременния сексуален пейзаж.

„Анален секс 101“ е с гид Тристън Таормино, която се е самопровъзгласила за посветена в сферата и дава ценни съвети на желаещите да опитат нещо ново.

„Дворецът на Палагия“ разказва за маскирани участници в света на гръко-римските секс оргии.

„Клубът на самоубийките“ събира момичета от цял свят, готови да се подложат на татуировки, пиърсинг, екстремни прически, за да заприличат на идолите си – pin up иконите. Papi Chulo разказва за нощния клуб Deja Vu, където най-красивите латино танцьори танцуват мръсно и показват прелести за желаещите дами...


От 6 до 27 юли 2012 г. по HBO (4 епизода - от 29 до 31).

ИЗБРАНО