Трима братя, три сестри

За филма

Държава: Колумбия
Година: 2003
Жанрове: Сапун

Режисьор: Родриго Триана

В ролите: Дана Гарсия, Марио Симаро, Хуан Алфонсо Баптиста, Паола Рей, Наташа Клаус, Мишел Браун, Шарик Леон, Хуан Пабло Шук, Хорхе Као, Глория Гомес, Кристина Лили, Хуан Себастиан Арагон


"Pasión de gavilanes": Сблъсък между любовта и омразата между богатите и бедните...

I сезон - 188 епизода х 60 мин., II сезон - 13 епизода, 2003 - 2004 г. Римейк на сериала "Las aguas mansas" ("Опасна любов" - Колумбия, 1994 г.) със същия сценарист - Julio Jiménez.


След като пресичат границата и изоставят страната си, където нямат успех, братята Рейес се установяват в малко градче. Там те отварят пекарна, с която да се издържат.


Либия е неопитно момиче. Тя се влюбва в Бернардо Елисондо – доста по-възрастен мъж, който изгубва ума си по нея. Двамата преживяват таен и пламенен романс, който не остава скрит за братята Рейес за дълго време. Възмутени, те се опитват да ги разделят - особено Хуан, който не допуска тази връзка под никаква форма.

Ситуацията се усложнява, когато Либия признава, че е бременна. Това е достатъчна причина за приемането на връзката между Либия и Бернардо. Но Бернардо крие тайна: той е женен. Цялото му семейство живее в голямо имение недалеч от града.


Бернардо Елисондо решава да напусне семейството си, за да се отдаде изцяло на Либия, но при инцидент неочаквано умира. Когато научава за смъртта му и открива, че той е женен, Либия отива в имението на Елисондо по съвети на свои съседи. Те са успели да я убедят, че тя има право да търси наследство.


Вместо да получи каквото и да било, Либия е посрещната много грубо и унижена от съпругата на Бернарод – Габриела. Младото момиче е изгонено от имението. В своето отчаяние, Либия се самоубива. Братята Рейес я погребват и се заклеват, че ще отмъстят за смъртта й. Плановете им обаче се объркват, когато се запознават с дъщерите на Елисондо. Любовта и дълбоките чувства се сблъскват, а резултатите от това ще бъдат много непредвидими.


От 15 май 2004 г. по bTV.

От 30 юни 2012 г. по bTV Lady.

ИЗБРАНО