Паднала от небето

За филма

Държава: САЩ
Година: 2009
Жанрове: Комедия

Режисьор: (сценарий) Джош Бърман

В ролите: Джексън Хърст, Кейт Ливери, Ейприл Бълби, Джош Стамберг, Бруки Елиът


"Drop Dead Diva": Младата и сексапилна, но повърхностна блондинка Деб Добкинс загива при автомобилна катастрофа. След смъртта си обаче, тя не попада нито в рая, нито в ада, а е върната на земята от пазителя на портите Фред - но не в красивото си тяло, а в това на току-що загиналата, пълна, интелигентна и трудолюбива юристка Джейн Бингъм...

Тя запазва всички спомени от досегашния си живот, но и получава ценните познания на юристката. Не стига, че Деб трябва да се мъчи с това ново тяло, но я чакат и съдебните дела, които е водила Джейн.


Нещата се усложняват още повече, когато бившето й гадже Грейсън Кент започва работа в същата юридическа фирма... Въпреки първоначалния си ужас, Деб започва да открива значението на вътрешната красота, докато преосмисля миналото си, научавайки повече за предишния живот на наследеното си тяло и как Джейн е била третирана, когато е била жива.


Епизоди х60 мин., уеб сайт - http://www.facebook.com/dropdeaddiva


От 17 юни 2012 г. до 24 април 2013 г. по bTV.

От 28 октомври 2013 г. по bTV Cinema (от еп. 2). От 13 ноември 2013 г. - сезон II. От 3 септември 2014 г. - сезон III. От 3 февруари 2016 г. - сезон VI.