ТV » Сериали » Фантоми


Фантоми
Галерия
Програма
За филма:

Държава: Великобритания
Година: 2002
Жанрове: Трилър

Режисьор: Omar Madha, Julian Simpson, Alrick Riley

В ролите: Рупърт Пенри Джоунс, Питър Фърт, Хю Саймън, Олга Сосновска, Никола Уокър, Раза Джафри, Анна Чансълър, Лиза Фокнър, Матю Макфейдън

"Spooks" / "MI-5": По идея на Дейвид Уолстънкрофт. 10 сезона, епизоди х60 мин.
Ежедневието и скритата борба на агентите от МИ-5 - английската служба за вътрешно разузнаване и национална сигурност. Животът на хиляди невинни хора зависи от тях. Те владеят правилата на критичната линия между безопасността и терора. Запознайте се с най-информираната тайна организация за борба с престъпността във Великобритания - МИ-5: те не работят "от 9 до 5". Те търсят истината, а животът им е лъжа. Те са "ФАНТОМИ".

В един свят, в който функцията на разузнавателните служби е по-важна от всякога, а работата на правителствените агенти - по-опасна откогато и да било, „Фантоми” е един провокативен, реалистичен и актуален сериал, заснет и изигран с прецизността, с която британските агенти вършат работата си.

В Х сезон:
След предателството на Лукас и обвиненията срещу Хари Пиърс, той все пак е оправдан и върнат в Отдел Д на МИ-5 в много труден момент, когато някой саботира преговори на най-високо ниво между Великобритания и Русия. Има и реален риск за живота на бивша агентка и бивша любима на Хари, от която той има син.
От куриер на МИ-5 е откраднато куфарче, което съдържа досиетата на петима действащи агенти. Някой, разбивайки защитите на досиетата, започва да ги пуска в интернет и по този начин да ги излага на смъртен риск. Хари и хората му го откриват, но се оказва, че на него куфарчето му е подхвърлено и той просто го използва, разчиствайки стари сметки с МИ-5.
През летището в Англия е внесено радиоактивно вещество, с което група анархист-терористи начело с Джон Гриър се канят да направят и взривят мръсна бомба в Лондон. Димитри завързва романтична връзка със сестрата на Джон, за да може да предотврати атентата...

Уеб сайт: http://www.bbc.co.uk/spooks/index.shtml

От 30 юли 2009 г. по БНТ1 (VI сезон). от 30 юни 2010 г. - VII сезон. Ог 1 до 10 октомври 2012 г. - X сезон (6 епизода), повторение от 2 септември 2013 г.
От 16 януари 2012 г. по TV7.
От 20 ноември 2013 г. по FOX Crime.

Коментари

КАТАЛОГ МЕДИЙНИ САЙТОВЕ
Агенции
Вестници
Радио
Списания
ТВ предавания
Телевизия
ДругиПърва на Дир | Днес | Лайф | Поща | Глог | Мобилна версия | Flight Mode
за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2015 Dir.bg. All rights reserved.