Болница Маями

За филма

Държава: САЩ
Година: 2010
Жанрове: Драма

Режисьор: (сценарий) Jeffrey Lieber

В ролите: Джеръми Нортън, Лана Парила, Майк Воугъл, Елизабет Харнис, Омар Ходинг


"Miami Medical": медицинска драма, продуцент - Джери Брукхаймър.

Едно от трите отделения в Америка, специализирано в лекуване на травми, болница Маями, се гордее с екип от отдадени хирурзи, които се занимават ексклузивно с пострадали хора, намиращи се на границата между живота и смъртта. В случай на сериозна травма лекарите имат на разположение един час, в който принципно се решава животът на пострадалия.


Доктор Матю Проктър (Джеръми Нортън) е нов в екипа и идва след участието си в армейска медицинска част по време на войната в Залива. Д-р Ева Зембрано (Лана Парила) е хирург работохолик, а д-р Кристофър Дилео, "Доктор Си" (Майк Воугъл) е плейбой, който се справя добре с големите рискове на спешната медицина и - по собствените му думи - е гениален селяндур.

Д-р Серена Уорън (Елизабет Харнис) току-що е завършила медицинското училище, а старшата сестра Тък Броуди (Омар Ходинг) държи лекарите на линия и семействата на пациентите - в течение в тази хаотична част от медицинската професия.


Тази медицинска драма се развива там, където небето е синьо, а морето е още по-синьо. Палмите са красиво подредени по улиците, а музиката звучи от всякъде. Възможно е това да е Раят. Но и раят се нуждае от своите ангели.


От 13 февруари 2012 г. по bTV Cinema. От 13 февруари 2013 г. - повторение. От 22 август 2013 г. - ново повторение.

ИЗБРАНО