В" като Виктория

За филма

Държава: САЩ
Година: 2010
Жанрове: Комедия

Режисьор: (сценарий) Dan Schneider

В ролите: Виктория Джъстис, Лион Томас, Мат Бенет, Даниела Монет, Ерик Ланг


"Victorious": Ситуационна комедия (епизоди х30 мин.) за момиче на име Тори Вега от едно елитно театрално училище в Холивуд.

Главната роля в тази продукция на Nickelodeon е поверена на познатата ни от "i-Карли" Victoria Justice, създател на сериала е и сценаристът на i-Карли, Dan Schneider.


Хаосът нахлува в живота на Тори Вега. 16-годишната влиза в нова гимназия, която не прилича на другите. Това е "Hollywood Arts" - училище за изпълнителски изкуства, в което луди талантливи глави се учат да стават истински артисти. Досега Тори не е виждала кой знае колко талант у себе си и спокойно е била в сянката на по-голямата си сестра Трина. Сега обаче всичко това се променя, а Тори трябва да се види в нова светлина, дори в светлината на фенерче.


Все пак, обаче, "Hollywood Arts" си е гимназия, а Тори е новата! Тя ще трябва да си намери нови приятели, да пише домашни и просто да се приспособи. Ще съумее ли тя да намери звездна роля в живота си?


Уеб сайт: http://www.nick.com/shows/victorious

4 сезона (2010 - 2013), епизоди х30 мин.


От 24 декември 2011 г. по TV7. От 12 юли 2012 г. - повторение. От 10 август 2013 г. - ново повторение. От 19 април 2014 г. - сезон III.

От 18 януари 2012 г. по Super7.

ИЗБРАНО