Жива мишена

За филма

Държава: САЩ
Година: 2010
Жанрове: Екшън

Режисьор: (сценарий) Carmine Infantino, Jonathan E. Steinberg, Len Wein

В ролите: Марк Вали, Чи МакБрайт, Джеки Ърл Хейли, Майк Десбрайс, Ейдриан Хю, Хиро Канагава


"Human Target": Понякога се нуждаем от смел и себеотрицателен човек, който да превърне себе си в "жива мишена", за да можем да спасим живота на тези, изпаднали в беда.

Базиран на популярния комикс „Жива мишена” на DC Comics, сериалът на телевизия Fox (епизоди х60 мин.), продуциран от Bonanza Productions и Warner Bros. Television, е изпълнен с екшън приключенска и криминална драма за Кристофър Ченс (Марк Вали) - уникален частен детектив и охранител.


Можете да го наречете както си поискате, но за Ченс всичко опира до спасяването на живота на неговия клиент. Когато има необикновена или непосредствена заплаха за живота, която не може да бъде избегната с конвенционални методи за защита, Ченс е нает, за да се интегрира напълно в живота на своите клиенти и да се превърне в жива мишена. Ако сте корпоративен мениджър, чийто недоволен служител внезапно е побеснял, Ченс е вашият нов ревизор. Ако сте собственик на банка, на който е подшушнато за бъдещ обир, Ченс е вашият нов касиер.


По време на всяка задача Ченс е подпомаган от своя бизнес партньор - Уинстън (Чи МакБрайд) и наемника Гуреро (Джаки Ърли Хейли) и винаги поставя себе си на предна огнева позиция, винаги в борба с времето, за да спаси клиента си и междувременно да разкрие истината зад мисията си.



С всяка нова опасност се разкрива и тъмното минало на Ченс. Дали някой наистина знае кой е Кристофър Ченс и каква тайна лежи заровена в неговото минало? Що за човек би станал доброволно "жива мишена"?



От 2 януари 2012 г. по bTV Action. От 28 март 2013 г. - сезон II.

ИЗБРАНО