Хотел "Вавилон"

За филма

Държава: Великобритания
Година: 2006
Жанрове: Комедия

Режисьор: (сценарий) Tony Basgallop, Imogen Edwards-Jones

В ролите: Макс Бийзли, Ема Пиърсън, Декстър Флечър, Натали Мендоса, Тамзин Аутуейт, Мартин Маркес, Майкъл Обиора


"Hotel Babylon": комедийна драма, телевизионен сериал на БиБиСи.

Добре дошли в света на лукса и удоволствията под знака на строгия британски етикет. Петзвездният лондонски хотел "Вавилон" очаква своите специални гости! Перфектно и дискретно за всички, които си плащат сметката и спазват границата с обслужващия персонал. Всичко е позволено и забранено в най-добрата британска драма на БиБиСи, заснета в естествения декор на Бъкингамшир - въпреки че "Хотел "Вавилон" изглежда, сякаш е заснет в истински бутиков хотел, той е сниман в този район.


Модата и хотелите вървят ръка за ръка. И не само защото в петзвездните хотели като "Вавилон" отсядат богати и известни хора, които не само се обличат по модата, но и диктуват тенденциите на самата мода, а и защото в хотелите /както в случая/ много от големите дизайнери и законодатели на модата организират своите ревюта и дефилета. Но какво се крие зад бляскавата фасада и големите пари на тази индустрия? Може би детски сълзи са оставили петна по новата ви и така изискана рокля?



Ако искате да избягате от действителноста, да забравите за новините, да се потопите в гореща вана и да откриете един друг свят, прекарайте своя един час запазено удоволствие в атмосферата на хотела. Животът във всеки голям петзвезден хотел има свои правила и се подчинява на закон, който гласи, че гостът на хотела има право на всичко или на почти всичко. Това особено важи за лондонския хотел "Вавилон", чийто управител следи зорко за изпълнението на всичко и всеки...


КАК ПЕРСОНАЛЪТ НА ХОТЕЛ "ВАВИЛОН" РАБОТИ ЗА ВАС?


За ВСИЧКО в Хотела:

Управителят на хотел "Вавилон" Ребека Мичъл /Тамзин Аутуейт/ наблюдава всеки елемент, ден след ден, за да бъде сигурна, че гостите прекарват времето си в достатъчно разкош и изобилие.


За ПОСТОЯННИТЕ ГОСТИ:

Отсядате в хотела често и искате да възнаградите доброто обслужване - заместник-управителят Чарли Едуардс /Макс Бийзли/ ще ви засвидетелства специално внимание и лично ще следи грижата за Вас.

За ЛИЧНИ УСЛУГИ:

Имате молба от лично естество - портиерът Тони /Декстър Флечър/ ще има удолоствието да ви помогне с всичко, от което се нужаете, 24 часа в денонощието.

За ТЕЛЕФОННИТЕ СМЕТКИ:

Предпочитате нещо определно - като среднощни телефонни обаждания, които да плащате отделно. Главната рецепционистка Ана /Ема Пиърсън/ ще бъде щастлива да ви услужи.

За СТАИТЕ:

Нещо в стаята не е наред - шефката на камериерките Джаки /Натали Мендоса/ незабавно ще уреди нещата - не се тревожете, ако има нещо смущаващо, защото нейните камериерки са свикнали да виждат почти всичко...


От 28 ноември 2009 г. по БНТ1 (сезон III). От 23 септември 2010 г. - повторение.

От 29 ноември 2013 г. - сезон IV.

ИЗБРАНО