Жестока любов

За филма

Държава: САЩ
Година: 2010
Жанрове: Сапун

Режисьор: (по идея на) Juana Uribe

В ролите: Ana Lucía Domínguez, Carlos Ponce, Maritza Rodríguez, Silvana Arias, Khotan, Maritza Bustamante


"Perro amor": Любовни игри и забранени връзки... Продукция на Telemundo, римейк на едноименния колумбийски сериал от 1998 г. По едноименния роман на венесуелската писателка Наталия Оспина.


Антонио и братовчедка му Камила играят една опасна игра от години. Те са братовчеди и любовници, а тръпката идва от тайните им срещи, рискованите облози, на които се хващат, и неморалните им приключения. Между тях всичко е позволено, с изключение на едно нещо – не бива да се влюбват. Но една среща ще обърка плановете им и ще накара Антонио да преосмисли живота си.


Историята започва в сватбения ден на Антонио и Даниела – дъщерята на съдружника на бащата на Антонио. Камила предлага на любовника си поредния облог: той трябва да изостави бъдещата си булка пред самия олтар и така да я унижи пред всички гости. Антонио се съгласява веднага и така сватбата пропада, но дори не подозира как тази игра е на път да провали семейния бизнес.

Антонио обаче попада в капана, който сам е заложил за Даниела, когато среща София. Не след дълго Камила забелязва интереса му и предлага поредния облог. Дали Антонио ще се съгласи или този път чувствата му са искрени и той няма да рискува любовта си?


Това, което не предвиждат, е съществуването на Роки Парис – привлекателен певец с жажда за победа, който е привлечен от нея и има сериозни намерения и притежава искрено и романтично сърце.

Антонио започва своята игра без да подозира, че строителната дейност на баща му ще се превърне в голямо препятствие при постигне намеренията му, тъй като компанията на баща му иска да присвои квартала, в който тя живее. Сан Херонимо е част от земите, които строителят Брандо трябва да придобие, за да може да реализира един от най-големите си проекти. Камила се заема със закупуването на тези терени и заедно със съпруга си използват хитрости и лъжи, за да измамят хората, което довежда Дон Даго, бащата на Роки, до самоубийство. Роки и Антонио се превръщат в съперници за любовта на София и заклети врагове заради смъртта на бащата на певеца, която е провокирана от семейство Брандо.


Безсъвестността на Антонио и фаталните облози с братовчедка му започват да влияят на икономическото състояние на семейство до момента, в който бащата на Антонио го изгонва на улицата. В усърдието му да покаже, че се е променил, той решава да се ожени за София и въпреки че смята, че всичко е под негов контрол, той не си представя, че любовта вече чука на вратата му.

Планът за съблазняване и борбата за София, която не смята да се предава в ръцете на една хрътка, затяга мрежата около него. В това време Камила забелязва, че губи своя братовчед и решава да използва своите капани и своята изобретателност, за да не позволи да й откраднат любовта, която крие.


От 19 септември 2011 г. до 21 март 2012 г. по bTV (129 епизода).

От 28 януари 2012 г. по bTV Lady.

ИЗБРАНО